Reacția Roxanei Vașniuc, după ce Armin Nicoară a sărutat-o în locuri intime: „Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place”

Roxana Vașniuc a făcut primele declarații după ce Armin Nicoară, finul ei, a sărutat-o într-o zonă nepermisă.

25 mai 2023, 15:25
Reacția Roxanei Vașniuc, după ce Armin Nicoară a sărutat-o în locuri intime: „Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place”
Armin Nicoară a călcat din nou strâmb

Armin Nicoară a devenit cunoscut datorită talentului său, dar și a felului său neconformist de a fi.  Artistul este căsătorit cu frumoasa Claudia Puican, dar nu se poate abține atunci când vede o femeie care arată bine.

După ce a spus despre nașa lui, Georgiana Lobonț, că are buzele senzuale și i le-ar săruta, Armin a făcut un gest îndrăzneț și față de Roxana Vașniuc.

Roxana Vașniuc, despre gestul lui Armin Nicoară

Roxana Vașnicu este împreună cu Lorin Ionuț, cu care s-a și căsătorit anul trecut, în Timișoara, după 10 ani de relație. Alături de ei au fost Armin Nicoară și Claudia Puican care au avut și ei o zi specială. Cele două cupluri au împărțit data nunții.

Citește și: Armin Nicoară aruncă bomba despre despărțirea de Claudia Puican: „De multe ori, zic să ne separăm”

Artistul a fost surprins în timp ce a sărutat-o pe Roxana pe docolteu, de față cu soția sa. S-au speculat multe lucruri în jurul acestui subiect, iar acum vedeta a dezvăluit tot.

„El, fiind artist, îi place să scormonească, să mai aducă sare și piper în viață. Dacă ar merge la o emisiune și nu ar face nimic, ar fi liniștit, totul ar deveni fad. Nu ar avea nicio culoare, niciun gust.

Așa dacă mă vede, spune: `Ea e nașa, hai să o pup pe un sân`! E altceva. Sunt glume, nimic altceva. Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place. El când vede o fată frumoasă face ceva el”, a declarat Roxana Vașniuc, pentru fanatik.ro.

Sazofonistul susține că nu a făcut nimic greșit și că e normal să se mai distreze și cu alte femei.

„Armin face gesturile acestea în glumă. Chiar dacă mai face glume, el își iubește foarte mult soția. Au avut o slujbă extraordinară, cu mulți preoți. A fost tare frumos și emoționant.”, mai spune Roxana.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, detalii picante din dormitor: „În fiecare dimineață mă bucur de Claudia”

Soțul ei se pare că nu este gelos, ba chiar ar fi asistat la câteva scene de acest fel.

„Așa sunt toți artiștii, mai fac câte o glumă, dar totul rămâne la stadiu de glumă. Din acest motiv pot spune că i-am permis pentru că el și soțul meu sunt foarte buni prieteni.

Ei se sfătuiesc ca între bărbați, soțul meu nu are de ce să fie gelos. Domnul Petrică Nicoară a fost la ei acasă. Are o educație atât de frumoasă și sunt o familie așa cum mi-aș dori să fie în orice casă de români. Și cu Armando, fratele lui, este apropiat. Au o familie foarte unită”, a mai declarat Roxana.