Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican: „La început nu prea era serios, eu eram atașat de altcineva”

Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican. Cei doi se iubesc de mai mulți ani, însă abia în urmă cu câteva luni au decis să își ducă relația la următorul nivel. Au devenit în mod oficial soț și soție, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical.

28 mai 2023, 10:50
Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican: „La început nu prea era serios, eu eram atașat de altcineva”
Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican

Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican. Artistul a povestit cum a început povestea lor de dragoste şi a mărturisit că nu a fost iubire la prima vedere așa cum toată lumea se aștepta, ci din contră.

Lucrurile au evoluat foarte frumos între ei, mai ales când și-a dat seama că are o iubită bună lângă el, care-i este alături și la bine, dar și la greu.

Citeşte şi: Reacția Roxanei Vașniuc, după ce Armin Nicoară a sărutat-o în locuri intime: „Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place”

Armin Nicoară, noi dezvăluiri despre relaţia cu Claudia Puican

La început nu prea era ceva serios. Nu era o relație normală, să spun așa. Când m-am lansat eu în muzică, eu eram atașat de altcineva. Când a intrat Claudia în viața mea, ea m-a adus pe calea cea bună. Eu atunci încă sufeream după altcineva. Și o vedeam că și ea suferă din cauza asta.

Persoanele dinaintea Claudiei m-au făcut să sufăr. Când am întâlnit-o pe ea, viața mea s-a schimbat. M-a ajutat enorm, inclusiv cu sănătatea. Eu mi-am pus ochelari datorită ei. Nu vedeam bine din cauza diabetului. Ea m-a dus la doctor, mi-a făcut programări.

A mers să-mi pun aparatul de insulină. Eu făceam de capul meu, o injecție la 3-4 zile. A mers cu mine să-mi iau haine. M-a ajutat cu tot. Toate faptele pe care le-a făcut pentru mine m-au făcut să văd că ea e aleasa”, a spus Armin Nicoară despre începutul poveștii de dragoste cu Claudia Puican.