Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii în Republica Dominicană: „Nu e posibil aşa ceva”

Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii în Republica Dominicană. Cei doi şi-au luat un binemeritat concediu, după un an în care au muncit foarte mult. Momentele de relaxare le petrec într-o destinaţie exotică.

28 ian. 2022, 17:30
Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii în Republica Dominicană: „Nu e posibil aşa ceva”
Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii în Republica Dominicană

Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii. Dacă au început anul 2022 la schi, în Austria, iată că la finalul lunii, cei doi au ales o destinație exotică, departe de gerul din România. Ei au plecat în Republica Dominicană, unde sunt cazați la un resort de lux.

Armin Nicoară şi Claudia Puican, vacanţă cu peripeţii

Pe aeroportul din Budapesta, artiştii au întâmpinat probleme mari, li s-au pierdut bagajele, iar căutările au durat destul de mult, aproximativ jumătate de zi, timp în care toţi pasagerii au avut nervii întinşi la maxim.

Nu se poate, cât de greu sa te miști? Stam deja de 12 ore după bagaje. Nu e posibil, cum sa nu îmi vina bagajele?! Nu pot sa cred așa ceva. Asta e viața!„, a spus Armin Nicoară pe rețelele de socializare.

Într-un final, problema s-a rezolvat, iar acum, cei doi se bucură la maxim de zilele de vacanță rămase şi împărtăşeşte momente cu prietenii virtuali.

Citeşte şi: Armin Nicoară și iubita lui, clipe de panică! Totul a plecat de la boala saxofonistului: „Am fost de trei ori în comă!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armin Nicoară (@arminnicoara)

Drama uriaşă a cuplului Claudia Puican și Armin Nicoară

Claudia Puican şi Armin Nicoară sunt deciși să-și întemeieze o familie, pe care o văd cu copii mulți. Cuplul nu poate face copii, așa că cei doi artiști au fost la medic pentru a cere ajutor specializat.

Principala cauză ar fi un diabet pe care Armin Nicoară îl are de la o vârstă foarte fragedă și pe care nu l-a controlat la timp. „Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema”, a spus Claudia Puican.

La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim cu mâncarea prea ok. Nu am tratat prea bine problema, doar de patru ani am încercat să țin sub control diabetul. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”, a spus şi Armin Nicoară, copnform Antena Stars.