Arnold Schwarzenegger, accident terifiant cu patru maşini. Care e starea celebrului actor FOTO&VIDEO

Arnold Schwarzenegger, celebrul actor din filme de acţiune, a fost implicat într-un grav accident rutier în Los Angeles, în care au fost implicate patru maşini.

22 ian. 2022, 09:10
Arnold Schwarzenegger, accident terifiant cu patru maşini. Care e starea celebrului actor FOTO&VIDEO

Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident de mașină, a confirmat purtătorul său de cuvânt al actorului, conform BBC. O persoană a fost rănită în urma accidentului în care au fost implicate patru vehicule, a anunţat Poliția din Los Angeles.

În imaginile surprinse la faţa locului se vede cum un SUV de mari dimensiuni deasupra alotor două maşini într-o intersecţie din Brentwood. Actorul a fost fotografiat în apropierea locului în care s-a produs coliziunea.

Citeşte şi: A murit părintele mindfulness. Influentul călugăr budist, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, e plâns de lumea întreagă

Poliţiştii au precizat că deocamdată nu a fost efectuată nicio arestare și au exclus implicarea drogurilor și alcoolului. Anchetatorii americani nu au dezvăluit identitatea persoanelor implicate în accident, însă purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a confirmat pentru Los Angeles Times că actorul se afla la volanul unui SUV atunci când s-a produs incidentul.

Din datele poliţiştilor reiese că Arnold Schwarzenegger, şoferul SUV-ului, se afla „aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius roșu, care făcea o întoarcere la 180 de grade, în timp ce și-a continuat drumul pe semnalul roșu pentru curba la stânga”.

Citeşte şi: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după zece ani

În urma impactului, SUV-ul s-a rostogolit peste Prius şi ulterior a lovit alte două vehicule. Fotografiile publicate de TMZ arată un SUV negru GMC Yukon deasupra unui Prius și a unui Porsche.

O persoană a fost transportată cu ambulanţa la spital. Medicii spun că victima s-a ales cu răni care nu îi pun viaţa în pericol.

Arnold Schwarzenegger nu a fost rănit şi a discutat atât cu salvatorii chemaţi de urgenţă la faţa locului, cât şi cu persoana rănită.

Accidentul în care a fost implicat Arnold Schwarzenegger este anchetat acum de Poliţie.

foto: TMZ


loading...
Partenerii noștri