Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica! Gigi Becali a făcut anunțul: câţi bani vrea pentru noul star al lui FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din partea lui Arsenal Londra. Englezii vor să dea 7,5 milioane de euro pe jucătorul român, însă patronul de la FCSB vrea mai mult!

25 nov. 2021, 21:23
Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica! Gigi Becali a făcut anunțul: câţi bani vrea pentru noul star al lui FCSB
Ianis Stoica, dorit de Arsenal

Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica!  În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica a avut 12 apariții în acest sezon de Liga 1 în tricoul lui FCSB: a marcat patru goluri și a dat două pase de gol. A mai avut câte o apariție în Cupa României, unde a marcat două goluri, și în Conference League.

Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica!

Gigi Becali anunță că a primit oficial din partea clubului Arsenal Londra o ofertă de 7,5 milioane de euro. PAtronul lui FCSB nu este de acord și cere 10 milioane, plus 20 de procente dintr-un eventual transfer. „Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro pe Ianis Stoica. Da, tată (n.r. – de la Arsenal Londra)! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r. – dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Este trădarea maximă: se va ajunge la tribunal!

Gigi Becali este convins că poate lua cel puțin 50 de milioane de euro pe toți jucătorii săi, asta dacă vrea să-i dea acum, rapid. „Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane. Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a mai spus Gigi Becali.