Artista Maria Andreea vine cu un nou concept în România: Telenovelas Party. Soția lui Vali Bărbulescu organizează cel mai tare show latin. ”Vreau să ajungem în cât mai multe orașe din Romania, dar și la românii din străinătate”

Se anunță petrecerea verii în showbiz. Frumoasa artistă Maria Andreea organizează cel mai tare chef latino din România - Telenovelas Party, care va aduce în atenția fanilor telenovelelor cele mai iubite piese din serialele mexicane.

10 apr. 2024, 14:13

Maria Andreea, frumoasa artistă, vine cu un nou concept de muzică în România. Telenovelas Party se numește show-ul de care se vor putea bucura toți fanii telenovelelor din România.

Într-un interviu în exclusivitate pentru RomâniaTV, Maria Andreea, soția lui Vali Bărbulescu, ne-a oferit detalii bombă despre cea mai tare petrecere latino a începutului de vară.

De mult timp am în minte această idee, uite că de data aceasta chiar am materializat-o. Va fi într-o locație foarte frumoasa, care arată fix ca un mansion de telenovele (o vila de telenovele, mie îmi place să zic mansion), casa Dimitrie Bolintineanu”, a spus artista.

Maria Andreea ne-a povestit că prima petrecere de acest gen va avea loc pe data de 25 mai, însă acesta este doar începutul. Vedeta are planuri frumoase și spune că și-ar dori enorm ca această petrecere să fie organizată în cât mai multe orașe din țară și chiar și din Diaspora. Biletele se pot achiziționa de AICI.

Pregătesc multe surprize pentru această petrecere și toate au legătură cu telenovelele care ne-au încântat încă din copilărie. Mi-aș dori să ajung cu această petrecere în cât mai multe orașe din Romania, și de ce nu, și la românii din străinătate. Este o modalitate tare frumoasă pentru a ne aminti de anii în care veneam de la scoală și așteptam să înceapă telenovela preferată, pe unele le vedeam cu mama, iar pe altele cu toată familia.

Toată lumea e încântată de acest proiect nou, mai ales că eu sunt pasionată de telenovele de mic copil. Eu am și colecționat toate revistele care apăreau în Romania cu actorii și actrițele din telenovele, le am și acum într-o cutie acasă la Suceava”, ne-a spus artista.

Vedeta a precizat, totodată, că telenovelele nu sunt doar o pasiune pentru ea, ci au ajutat-o și să evolueze din punct de vedere lingvistic.

Telenovelele mi-au deschis apetitul pentru limba spaniola, limba mea preferata în care îmi și compun piesele. Primele cuvinte le-am învățat la 10 ani de la Andrea del Boca, era o telenovela Andrea Celeste pe TVR, apoi a urmat Marimar cu Thalia pe ProTV (nu era Acasă încă) și apoi Înger Sălbatic cu Natalia Oreiro. La scoală, m-am înscris la secția de engleza că să fac spaniola. Și nu a fost degeaba pentru că profesoara mea de spaniola, Cristina Pătrașcu, a văzut pasiunea mea pentru limba spaniola încă de la prima ora, din clasa a 9-a și m-a pregătit pentru olimpiadă, astfel că am învățat limba spaniola la sânge. Toți stiu că e o limba melodioasă, însă gramatica este foarte grea, la fel că la franceză. Eu sunt mai mult fană limba spaniolă din America Latina, adică cea din telenovele. În special cea din Mexic.

Timpul a trecut, însă eu în tot acest timp am urmărit toate paginile, stiu despre majoritatea actorilor și actrițelor pe care le admiram când eram mică. Și stiu că sunt multe persoane așa ca mine, de aceea m-am gândit să fac o petrecere cu cea mai frumoasa muzică din cei mai frumoși ani. Nici acum nu am uitat versurile, le cânt cu aceeași pasiune și sunt sigura că toți care vor veni la petrecere vor cânta și vor dansa toate piesele astea. Pregătesc multe surprize personalizate, poate și muzicale și sunt sigură că lumea va fi foarte încântată”, ne-a mai spus artista.

Maria Andreea a precizat că cei care vor veni la petrecere vor avea parte de surprize uriașe, la care nici nu se gândesc. Telenovelas Party va fi cea mai tare petrecere latino a începutului verii și, în același timp, speră frumoasa artistă începutul unui proiect care va ajunge mare.

Și asta nu e tot. M-am gândit daca tot fac Telenovelas Party să invit fetele să vina și îmbrăcate în personajul preferat, iar cel mai fain outfit va fi premiat. Așadar pot fi pentru o seara personajul pe care l-au iubit cel mai mult din orice telenovela. De-abia aștept să văd cine va căștiga”, a spus Maria Andreea.

CITESTE SI: Reușită uriașă pentru Vali Bărbulescu. Anunțul făcut de celebrul DJ. Ce se va întâmpla în acest weekend!