Reușită uriașă pentru Vali Bărbulescu. Anunțul făcut de celebrul DJ. Ce se va întâmpla în acest weekend!

Reușită imensă pentru celebrul DJ Vali Bărbulescu. În acest weekend, va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa profesională. Avem detalii și declarații exclusive.

26 ian. 2024, 11:59
Reușită uriașă pentru Vali Bărbulescu. Anunțul făcut de celebrul DJ. Ce se va întâmpla în acest weekend!

Cunoscutul DJ Vali Bărbulescu vine în fața publicului și în calitate de fotograf prezentând o expoziție de fotografie intitulată „IN YOUR FACE”.

Duminică, 28 ianuarie, se va inaugura la Boiler @ The MUSE expoziția „IN YOUR FACE”, semnată de DJ-ul și fotograful Vali Bărbulescu.

Expoziția cuprinde o serie de 16 fotografii portret alb-negru realizate de Vali Bărbulescu de-a lungul ultimilor ani, care ne provoacă să vedem ce se ascunde dincolo de fiecare chip și despre care artistul spune că:

O clipire în soare sau o suviță de păr în adierea unui vânt de toamnă pot fi suficiente pentru a te îndrăgosti, la fel cum șoapta unei minciuni sau mirosul unui adulter te pot face să te îneci în propriile sentimente. Apoi îți vine în minte un chip, mergi mai departe către un loc preferat și sucombi sufocat de un gând rece.

Închizi ochii și fix în clipa în care lumina se transformă în beznă ai puterea de a deschide ochii pentru a vedea lumea. Acea lume pe care ai văzut-o în ochii bunicii sau pe care ai auzit-o în strigătele de încurajare ale tatălui. Poți întâlni pentru prima oară o persoană și să ai sentimentul că o cunoști de-o viață… în aceeași manieră, poți trăi ani întregi lângă o persoană și după acest timp să realizezi că nu ai cunoscut-o deloc… Poți închide ochii pentru a-ți aminti chipul unei persoane iubite sau poți privi direct în ochi o persoană pentru care nu mai ai niciun sentiment… În final, fără amintirea sau uitarea acelei priviri nimic nu ar fi avut sens. Totul este doar despre o simplă privire„, a declarat Vali Bărbulescu.

Fotografiile vor fi expuse și vor putea fi admirate în noua locație Boiler @The Muse, dar și la cunoscuta cafenea BoilerXGuido de pe Calea Victoriei în lunile februarie și martie.

CITESTE SI: Vali Bărbulescu s-a logodit cu iubita lui, Maria Andreea. Când a început povestea de iubire dintre cei doi și cum arată inelul de logodnă

Pasiunea pentru fotografie l-a adus pe Vali Bărbulescu în lumea internațională a modei, activând ca fotograf în cele  mai importante centre ale modei: Paris, Milano, Londra, Dubai, Seoul sau New York. A fost publicat în reviste internaționale print și online precum: VOGUE, Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vanity Fair etc. A lucrat direct pentru branduri ca Valentino, Dolce Gabbana, Alberta Ferretti, Bvlgari etc. iar fotografiile sale includ modele de top ca Gigi si Bella Hadid, Kendal Jenner, Taylor Hill, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Barbara Palvin, Kaia Gerber, dar și  importanți influenceri din aria fashion/lifestyle printre care Kim Kardashian, Chiara Ferragni, Bruna Marquezine, Anna Dello Russo etc.

Vernisajul marchează evenimentul de inaugurare a locației, iar Vali Bărbulescu va avea un dublu rol: artist fotograf și DJ. În cadrul evenimentului va lansa și cel mai recent single al său intitulat CAROLINE, o piesa afro house inspirată din călătoriile sale în Africa.

CITESTE SI: Detalii spectaculoase de la nunta Mariei Andreea cu Vali Bărbulescu. Artista și DJ-ul au avut un eveniment de poveste. Cel mai emoționant moment s-a petrecut la biserică / Exclusiv