Artista româncă la care visează fiul lui David Beckham: „Trebuie să mă respecte, să mă înțeleagă”

Piesele Mishei Miller ajung imediat hit-uri, vorbeşte cinci limbi străine, a terminat două facultăţi, iar fiul lui David Beckham a curtat-o pe Internet. Tânăra româncă se poate mândri, așadar, din mai multe puncte de vedere.

30 nov. 2023, 08:42
Artista româncă la care visează fiul lui David Beckham: „Trebuie să mă respecte, să mă înțeleagă”
Artista româncă la care visează fiul lui David Beckham: „Trebuie să mă respecte, să mă înțeleagă”

Originară din Republica Moldova, Misha Miller şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă fragedă, mai exact de la cinci ani. Succesul însă, avea să îl guste ceva mai târziu, în România. Renumele ei a depășit și granițele, ajungând până la fiul lui David Beckham.

Citește și: Amanta lui David Beckham dă tot din casă și îl face praf pe starul englez. Detalii incendiare din intimitatea vedetei: „Săracul de el, face pe victima”

Artista româncă dorită de fiul lui David Beckham

Frumoasa moldoveancă a mărturisit, într-un interviu, cine a susținut-o necondiționat și a ajutat-o în parcursul ei profesional.

„Părinții au fost cei care m-au susținut pe tot acest parcurs. Model a fost și unchiul meu, care mi-a cultivat gustul muzical”, a spus ea, dezvăluind cine stă în spatele succesului său.

Artista vorbește cinci limbi străine: româna, engleză, franceză, rusă și spaniolă, ceea ce îi permite să comunice cu publicul său internațional. În plus, pentru că este extrem de organizată şi ambiţioasă, în paralel cu muzica, Misha a reuşit să termine cu brio şi două facultăţi: Științe Politice și Finanțe Bănci.

Pe lângă talentul muzical, inteligenţă şi chipul angelic, Misha se mai poate mândri cu ceva. Ea este și o adevărată filantroapă, având în mine mai multe acțiuni caritabile pe care abia așteaptă să le pună în aplicare. Deşi multe tinere de vârsta sa îşi doresc să petreacă prin cluburi sau să se distreze până în zori alături de prieteni, interpreta hit-ului „Un minut” are un alt plan măreț, și anume să construiască un azil.

„Dacă mi-aș dori un proiect de suflet, acesta ar fi să înființez un azil de bătrâni unde să le ofer nu doar condiții materiale, dar și sufletești. Sunt foarte apropiată de bunicii mei, ei m-au crescut o bună parte din viață și le sunt profund recunoscătoare pentru iubirea oferită. Și știu că există bunici care sunt singuri și care au nevoie de sprijin. Aș vrea să întorc iubirea primită în acest fel, ajutând”, a povestit Misha Miller, pentru FANATIK.

Cântăreaţa spune că printre miile de mesaje pe care le-a primit se numără câteva şi de la fiul lui David Beckham, Romeo. Au încercat și James Arthur și rapper-ul Tyga. Chiar şi aşa, Misha nu cade deloc uşor în plasă, mai ales că are o relaţie stabilă de câţiva ani buni. Aşadar, mesajele celebrităţilor internaţionale nu au impresionat-o foarte mult, pentru că ea deja și-a găsit sufletul pereche.

„Ca cineva să mă cucerească, trebuie să mă iubească. Trebuie să mă respecte, să înțeleagă meseria mea și să îmi ofere spațiu personal”, ne-a lămurit tânăra de peste Prut.

Anul 2023 a fost unul fantastic pentru cântăreaţă, iar eforturile sale au dat roade: „2023 a fost un an bun pentru mine. Lansarea hitului „Un minut” este un moment cheie în cariera mea, mai ales că este prima mea piesă în limba română”.

Remake după celebra piesă cu același nume a formației Hi-Q, „Un Minut” a avut un succes uriaș. A fost în trending pe Youtube, cu peste 500.000 de vizualizări în prima săptămână și locul 1 în Shazam România. Recent, Misha a primit și discul de platină pentru rezultatele piesei „Un minut”.

De asemenea, Misha Miller a lansat pe 17 noiembrie „Brațele tale”, piesă ce promite să fie continuarea hit-ului Un minut. Videoclipul piesei a avut parte de o lansare spectaculoasă, o proiecție cinema la ARCUB.  La eveniment au fost prezenți artiști cunoscuți: Inna, Alexandra Stan, Manuel Riva, Bitza, Tino Furtuna (Holograf), Florian Rus, Eneli, Alex Parker, Radu-Ștefan Bănică, Bianca Tilici, Amedeo, Aria Moon, Sabrina Stoica, Criss Blaziny.

Citește și: Boala de care suferă David Beckham. Anunţul făcut de fostul fotbalist: „Îmi lăcrimează ochii”