Artistul Karym se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa. Cine sunt vedetele care se bat pentru titlul de nașă

Karym este cântărețul care va deveni sultan, după ce se va căsători cu o prințesă din Africa, a cărei nuntă încă nu are nași! Se pare că Georgiana Loobnț și Carmen de la Sălciua sunt pe listă.

11 ian. 2024, 15:31

Karym este unul dintre artiștii care a reușit să strângă o comunitate de fani, după ce s-a lansat cu câteva piese care au avut succes.

Karym este pe punctul de a se căsători cu o prințesă din Africa și de a deveni sultan. Artistul și-a găsit marea iubire în Africa, și nu orice femeie, ci o prințesă! Astfel, cum nunta urmează, trebuie să aleagă și nașii.

Carmen de la Sălciua, Georgiana Lobonț și Celia sunt trei dintre cântărețele care au colaborat cu artistul.

Citește și Carmen de la Sălciua a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Din prima am știut”

Carmen de la Sălciua a spus faptul că au existat deja câteva discuții între ea și Karym legat de posibilitatea de a-i deveni părinte spiritual.

Artista nu se aștepta ca tânărul să devină prinț, ea fiind la rândul ei, la fel de șocată ca întreaga breaslă de artiști. Chiar și așa, îndrăgita cântăreață este fericită pentru Karym și se bucură pentru realizările sale.

„A existat o discuție cu Karym, să îi fiu nașă. Am rămas puțin surprinsă de faptul că va fi prinț. Uite unde te duce viața. Mă bucur pentru el. El a muncit mult pentru cariera lui, dar uite că viața a avut altceva pregătit pentru el. Eu mă bucur pentru fiecare om care evoluează, în orice domeniu”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

La polul opus față de Carmen de la Sălciua se situează Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a mărturisit că nu crede ca ea și soțul ei să îi cunune pe Karym și prințesa lui din Africa.

Mai mult decât atât, artista nici nu crede că va participa la nuntă. Georgiana Lobonț și Karym au colaborat împreună pentru o piesă, însă relația lor nu a evoluat, spune ea.

Cei doi nu au legat o prietenie strânsă, totul a rămas la nivel de legătură profesională, chiar dacă îl simpatizează.

„Eu am făcut o melodie cu Karym, mă înțeleg bine cu el, dar nu suntem atât de apropiați. Nu s-a legat o prietenie foarte strânsă între noi. Nici nu știu dacă o să ajungem la nuntă”, a spus Georgiana Lobonț pentru sursa precizată anterior.

Celia, nerăbdătoare să o cunoască pe mireasă

De pe lista artiștilor cu care a colaborat Karym, nu putea lipsi nici Celia, iar cântăreața a dezvăluit faptul că așteaptă propunerea din partea lui Karym.

Celia a mai spus că îl admiră mult pe artist, deoarece îl cunoaște încă de pe vremea când acesta se lupta să își crească fiul singur.

Pe lângă cele prezentate mai sus, Celia este entuziasmată să o cunoască pe mireasă, despre care și-a format deja o părere bună.

„Noi îl lăsăm pe el să își facă alegerile. E frumos ca el să vină cu propunerea, apoi noi să dăm răspunsul. Eu l-am cunoscut pe vremea în care viața nu oferea atât de multe oportunități și uși deschise.

La vremea aceea am simțit că ofer un ajutor cuiva care are talent, de aceea a făcut piesa cu el, care a prins foarte bine.

Puteam să fac piesa aceea cu oricine altcineva, dar l-am ales pe Karym. El își creștea copilul singur, acesta a fost unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat foarte mult la el. Faptul că își creștea băiețelul singur de mic și se lupta cu viața și greutățile. A fost greu, mai ales pentru un tată singur.

Citește și Carmen de la Sălciua, mărturisiri sincere din viața de cuplu: „Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Fiecare om are cu totul alte nevoi”

L-am apreciat și i-am fost alături. Acum, cu atât mai mult mă bucur că are un alt viitor. Sper să îi dea Dumnezeu o cale foarte frumoasă de acum înainte.

Abia aștept să cunosc și mireasa, am văzut că are niște trăsături foarte frumoase. Se vede că ea e un om cald, mi-am format deja o părere. Sunt convinsă că e un om frumos și abia aștept să ne întâlnim și față în față”, a declarat Celia pentru FANATIK.