Carmen de la Sălciua a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Din prima am știut”

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi din țară, iar fanii așteptă cu sufletul la gură postările ei, pentru a afla ce se mai întâmplă nou în viața ei. De această dată, interpreta de muzică românească a dezvăluit cum se înțelege cu soacra ei.

18 dec. 2023, 19:39
Carmen de la Sălciua a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Din prima am știut”
Carmen de la Sălciua a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu soacra ei: „Din prima am știut”. Cum arată aceasta

Carmen de la Sălciua strălucește în lumina reflectoarelor de mai multă vreme, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din țara noastră. Pe lângă succesul profesional, viața personală a acestei talentate cântărețe este cu adevărat fericită. În urmă cu aproximativ un an, Carmen și-a unit destinele cu Marian Corcheș într-un mariaj care le aduce extrem de multă bucurie și împlinire.

Citește și: Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu poate scăpa de fosta soție. Femeia îi aduce acuzații grave: „Nu ne-am încheiat încă conturile, legea va decide”

Cu toate că viața de artist este adesea asociată cu agitația și tumultul, Carmen de la Sălciua reușește să găsească echilibrul perfect și în sfera personală. Ceea ce iese în evidență în mod deosebit este relația remarcabilă pe care o are cu soacra sa. Artista nu ezită să împărtășească cu fanii săi momente sincere și călduroase petrecute alături de mama soțului său.

Pe rețelele sociale, Carmen obișnuiește să posteze imagini în care se vede în mod evidemt afecțiunea dintre ea și soacra ei. Aceasta nu doar demonstrează o relație armonioasă cu familia soțului său, ci și o apropiere deosebită de mama acestuia. Fotografiile în care cele două doamne apar împreună, purtând cu mândrie costume populare și zâmbind în timp ce petrec momente speciale în diverse locuri, au  ajuns rapid la inimile fanilor.

Recent, Carmen de la Sălciua a dezvăluit o latură mai profundă a personalității sale, arătând că s-a apropiat și mai mult de spiritualitate. Cântăreața a împărtășit o imagine surprinzătoare de la o mănăstire, alături de soacra ei, subliniind importanța credinței în viața lor. În aceste momente, Carmen și mama soțului său poartă eșarfe de cap și sunt îmbrăcate în haine tradiționale, ilustrând respectul lor față de tradiții și valorile spirituale.

Cu inima deschisă și plină de recunoștință, Carmen de la Sălciua vorbește despre legătura specială pe care o are cu soacra ei.Artista a explicat că mama soțului ei are „sufletul de aur” și a subliniat că s-au înțeles încă de la început. Mama lui Marian Corcheș este o susținătoare dedicată a artistei, implicându-se activ în viața lor și contribuind la fiecare moment de fericire. Carmen și soacra sa caută să petreacă cât mai mult timp împreună, consolidând astfel legăturile familiale și creând amintiri prețioase.

Astfel, Carmen de la Sălciua nu doar strălucește pe scenă, ci și în sufletul unei familii unite și pline de iubire, demonstrând că succesul și armonia pot coexista într-un echilibru frumos.

„Foarte bună! Din prima am știut că mă voi înțelege cu ea pentru că are un suflet de aur! Dumnezeu să o țină sănătoasă mulți ani!”, a spus Carmen de la Sălciua, pe InstaStory.

Citește și: Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă! Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei