Carmen de la Sălciua, mărturisiri sincere din viața de cuplu: „Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Fiecare om are cu totul alte nevoi”

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri sincere despre relația ei cu Marian Coarcheș. Vedeta a spus care e secretul relației ei.

10 ian. 2024, 10:23
Carmen de la Sălciua, mărturisiri sincere din viața de cuplu: „Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Fiecare om are cu totul alte nevoi”

Carmen de la Sălciua e una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Îi merge foarte bine și pe plan personal, e într-o relație cu Marian Coarcheș, iar anul acesta vor să devină părinți.

La început de an, Carmen Sălciua a mărturisit pe ce se bazează relația ei cu Marian Coarcheș.

Citește și Adrian Mutu a înnebunit când a aflat că fiica lui are un iubit. „De aici a început să se deterioreze relația noastră. Mă ia inima când mă gândesc. Nu mai e ce a fost”

„Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Eu am crezut de-a lungul timpului și de-a lungul experiențelor că de fapt e nevoie de iubire, de fidelitate, de încredere și cam atât. Fiecare om are cu totul alte nevoi, asta am învățat. Dragostea e mai mult decât se poate descrie în câteva cuvinte, nu poți să o descrii. Nu pot să spun că ăsta e secretul. Secretul ține și de tine ca om, și de el, cel fel de om îți alegi cu care să îți împarți viața, care îți sunt limitele. Sunt femei care îndură mai mult, altele nu, care își stabilesc niște limite de la bun început și atunci dacă ele sunt încălcate, se produce o despărțire.

Iubirea nu poate fi descrisă, eu așa o văd, în momentul ăsta, în viața mea. După o anumită vârstă, cu siguranță găsești o înțelepciune prin care lucrurile se întâmplă diferit și nu le mai treci doar prin filtrul inimii, gândești puțin și cu capul. E foarte important să ai înțelepciune, să discerni binele de rău și un om bun de unul care nu e bun pentru tine sau pentru copiii tăi. E și o loterie, poți să o numești”, a spus Carmen de la Sălciua.

Printre cele mai importante planuri pe care le are Carmen de la Sălciua pentru 2024 se numără și întemeierea unei familii alături de partenerul ei. Cei doi își doresc o fetiță.

„Este singura mea dorință pentru 2024! Chiar îmi doresc să avem un copil. Știi cum se zice, să fie ce o fi, dar să fie fetiță! Glumesc. Să fie ce o fi, dar să fie sănătos. Eu am postat acum din Spania, am cântat acolo și în ziua următoare m-am întâlnit cu niște prieteni care aveau o fetiță și m-am pozat cu ea. Într-adevăr, e frumos să ai o fetiță, acum mi-ar plăcea și fetiță și băiat. Ce o fi, important este să îmi dăruiască Dumnezeu, dacă are pentru mine un copilaș.”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Citește și Cum au reacţionat Andra şi Cătălin Măruţă după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. „Mi-au dat lacrimile!”