Artistul rus Dima Nova a murit în condiții suspecte! Acesta a lansat imnul împotriva lui Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat cu celebrul cântăreț

Dima Nova și formația sa, Cream Soda, au cântat melodia „Aqua Disco”. Această melodie este considerată a fi un imn anti Vladimir Putin. Acum artistul a murit în condiții suspecte, iar bănuielile sunt că această tragedie ar fi fost plănuită.

27 mart. 2023, 17:32
Artistul rus Dima Nova a murit în condiții suspecte! Acesta a lansat imnul împotriva lui Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat cu celebrul cântăreț

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică pop din Rusia a avut parte de o moarte prematură. Ce este ciudat este faptul că este vorba despre o moarte în condiții suspecte. Acesta nu este singura persoană care a murit în acest eveniment tragic. Cântărețul avea doar 35 de ani. Acesta a fost „creierul” din spatele imnului anti-Vladimir Putin.

Citește și: Explozie puternică la Mariupol. Maşina unui înalt oficial rus, aruncată în aer

Se bănuiește că moartea acestuia ar fi fost pusă la cale de o mână criminală, deoarece artistul Dima Nova și formația sa, Cream Soda, au cântat melodia „Aqua Disco”. Această melodie este considerată a fi un imn anti Vladimir Putin. Conform informațiilor transmise de Newsweek, în această melodie artiștii au vorbit despre vila pe care o deține Vladimir Putin, care este estimată la 1,3 miliarde de dolari. Vila respectivă ar fi localizată în apropierea Moscovei, iar liderul de la Kremilin ar trăi acolo alături de de fosta gimnastă Alina Kabaeva și cei doi copii ai lor.

„Mă inviți la film și la câteva pahare. Mă inviți să respir fumul de shisha, să mă răcoresc pe pături, să privesc apusul de soare din budoarul tău de marmură. Tu nu înțelegi că este foarte old school”,se arată în versurile cântate de artistul rus.

Imediat după ce a fost lansată, oamenii au interpretat această piesă ca fiind un imn care să îi mobilizeze pe oameni împotriva lui Vladimir Putin. Așadar, de fiecare dată când doreau să protesteze rușii se foloseau de acestă melodie, drept slogan. Mai mult de atât, melodia respectivă a ajuns atât de populară printre protestatari, încât protestele în sine au fost denumite „Aqua Disco Party”, după numele cântecului.

Vladimir Putin deranjat de melodia lui Dima Nova

Formația Cream Soda a fost înființată în anul 2012 și a devenit populară extrem de rapid. Melodia formației a explodat în Rusia, în special după ce Vladimir Putin a invadat Ucraina, iar popularizarea rapidă a acesteia a deranjat Kremlinul.

Melodia formației Cream Soda, formată în anul 2012 a rupt topurile în Rusia, mai ales după ce președintele a invadat Ucraina, iar acest lucru a deranjat mult Kremlinul.

Artistul Dima Nova, pe numele său adevărat Dmitri Svirgunov, a decedat după ce a căzut în gheță. Acesta traversa râul Volga înghețat, iar moartea acestuia este considerată suspectă.

„Am avut o tragedie noaptea trecută. Dima nostru Dima Nova, în compania unor prieteni, se plimba de-a lungul Volgăi și a căzut prin gheață”, au declarat îndurerați colegii trupei, potrivit LAD Bible.

În tragicul accident nu și-a pierdut viața numai artistul, ci și fratele său, Roman Svirgunov, în vârstă de 25 de ani, dar și prietenul lor Georgy Kiselev, în vârstă de 28 de ani.  Se presupune că aceștia ar fi fost trași sub gheață de curentul puternic. Trupurile lor nu au fost găsite, în consecință, cei trei au fost dați dispăruți. Conform site-ului rusesc „Meduza”, accidentul a avut loc în satul Dievo-Gorodishche, în regiunea rusă Iaroslavl.

Citește și: Rusia duce amenințarea nucleară mai aproape de țările NATO. Mutare tactică făcută de Vladimir Putin