Așa arată Bianca, superba iubită a lui Denis de la The Motans. Cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui, cea care îi inspiră melodiile: „E insula mea”

Denis Roabeș, cunoscut ca The Motans, e unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Piesele sale au devenit hit-uri și se aud peste tot, nu duce lipsă de concerte peste concerte, este jurat la "Vocea României" și are o mulțime de fani.

06 nov. 2022, 08:47

Denis Roabeș (31 de ani) trăiește una dintre cele mai bune perioade pe plan profesional, se bucură de un succes răsunător. Și mulți se întreabă dacă la fel de bine îi este și în viața personală. Ei bine, artistul e o persoană mai discretă când vine vorba de acest capitol, însă da, și pe plan personal are o viață ca în povești.

Are o iubită superbă cu care își petrece cea mai mare parte din timp, atunci când nu e în studioul de înregistrări sau pe platoul de filmare. Bianca Spermezan e cea care îi face zilele mai frumoase, tânăra alături de care călătorește, visează și care îl inspiră să compună.

Bianca are 32 de ani, a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cochetează și ea cu lumea divertismentului. Face parte din echipa de producție a filmului care rulează acum în cinematografe, „Mirciulică”, scris și regizat de Cristi Ilișuan, cu vloggerul Mircea Bravo în rol principal.

Bianca și Denis au o relație specială, se înțeleg numai din priviri și fac totul împreună. Artistul chiar a mărturisit că povestea de dragoste pe care o are cu ea nu se compară cu nimic din ce a mai trăit până acum. Romantic din fire, cântărețul îi face mereu surprize deosebite celei care i-a furat inima. De ziua ei, pe 6 iunie 2021, când a împlinit 31 de ani, a dus-o într-o vacanță de neuitat la Roma.

Cum s-au cunoscut Denis și Bianca

În urmă cu puțin timp, The Motans a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca și cum a devenit „insula” lui, așa cum cântă și în una dintre frumoasele sale melodii.

”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a dezvăluit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

Denis Roabeș, alias The Motans, este originar din Republica Moldova, însă a reușit să cunoască succesul pe plan muzical în România, odată cu lansarea pieselor „Versus”, „Weekend”, „Înainte să ne fi născut”. Pe lângă vocea inconfundabilă, artistul reușește să cucerească publicul prin versurile profunde și bine conturate. S-a îndrăgostit de muzică la o vârstă fragedă și a renunțat la jocurile copilăriei pentru pasiunea care, în timp, l-a făcut și celebru.

Citește și Dorian Popa iese din casă, într-o zi obișnuită, îmbrăcat în haine și accesorii de lux, de aproape 60.000 de euro. Artistul a dezvăluit exact cât costă fiecare articol vestimentar

Citește și Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege cu Smiley și ceilalți jurați de la Vocea României. Dezvăluiri nebănuite din culisele show-ului