Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege cu Smiley și ceilalți jurați de la Vocea României. Dezvăluiri nebănuite din culisele show-ului

Theo Rose a fost aleasă să fie jurat la "Vocea României", împreună cu Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Denis de Roabeș (solistul de la The Motans).

05 iul. 2022, 20:23
Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege cu Smiley și ceilalți jurați de la Vocea României. Dezvăluiri nebănuite din culisele show-ului

După ce a demonstrat că poate fi un bun prezentator la „Superstar”, din toamnă Theo Rose va fi pusă și în postura de jurat la „Vocea României”. Mai mult, Theo Rose va apărea și în noul serial de la ProTv, intitulat „Clanul”.

Theo Rose a dezvăluit cum se înțelege cu colegii jurați de la Vocea României.

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri.

«Bă, sunt mai mică decât oamenii ăștia de aici!», nu poți să fii obraznic, nu poți să le întorci niște vorbe, trebuie să o faci cumva cu tact, adică trebuie să fie cu o limită a bunului-simț. Dar și ei au fost foarte drăguți cu mine, și Tudor Chirilă de care m-am temut un pic. E de o inteligență extraordinară, te face la un moment dat să te simți vulnerabil, slab, în fața lui. Și știe să facă un moment din orice spune, ceea ce e extraordinar!”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.

Theo Rose a vorbit și despre pasiunea ei pentru actorie. Artista avea în plan să dea la actorie la facultate, însă întâmplarea a făcut să nu mai ajungă la examen.

„Sunt oamenii ăștia care mă observă, mă descoperă, mai găsesc în mine câte o valență și se gândesc cum ar putea să o fructifice. Și uite așa am ajuns să joc și în serialul ăsta. Cred că e proiectul pe care îl desfășor cu cea mai mare fericire. Aici, am descoperit o altă lume. Am vrut să dau la facultate, la actorie, dar nu am ajuns la examen. A fost ca un făcut să nu ajung la examen, să întârzii cinci minute și să nu mi se mai permită să intru în sala de examen. Și uite așa am ajuns să fac tot Facultatea de Muzică. Am făcut trei ani, m-am chinuit acolo și nu mai voiam să aud, că făcusem deja liceul. Dar am suferit foarte mult că nu am intrat la Institut, pentru că era ceva nou pentru mine, cu siguranță mi-ar fi plăcut și mi-aș fi dat interesul. Dar uite că atunci când e să fie, te pune Dumnezeu unde trebuie!”, a mai adăugat artista.

Citește și Secretul siluetei lui Theo Rose. Artista le-a dezvăluit fanilor cum reușește să se mențină la 50 de kilograme

Citește și Theo Rose nu va mai participa la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În schimb, au apărut alt doi nume de vedete pe lista concurenţilor