Aşa arată picioarele Diavolului! Nici măcar agheasma nu au putut şterge urmele lăsate de Necuratul

Cercetătorii se chinuiesc să descifreze încă un mister din secolul al XIX-lea. 

14 nov. 2014, 13:00

Dupa o ninsoare scurta, la inceputul lunii februarie 1855, locuitorii orasului Devon au ramas ingroziti. Iesind din locuinte ca sa indeparteze zapada de pe alei si strazi, au observat niste urme ciudate de copite. Pentru ca erau o multime de urme, s-au luat dupa ele. Au parcurs nici mai mult, nici mai putin de 160 de kilometri. Pe traseu au schimbat de cateva ori directia, dar in general s-au deplasat in linie dreapta.

Cum arată APOCALIPSA din Biblie. Descrierea este terifiantă

Si mai infricosati au fost in momentul in care au descoperit urme pe zidurile si acoperisurile caselor lor. Unii au afirmat, la momentul respectiv, ca ar fi vazut prin oras o creatura cu infatisare diavoleasca, motiv pentru care ar fi pornit si la vanatoare. Fara succes insa.

Tot atunci s-a sugerat ca la mijloc ar fi un balon experimental, eliberat din greseala in atmosfera si care ar fi lasat urmele datorita unor verigi legate de o franghie. Asa s-ar explica deplasarea in zig-zag, scrie BZI.

Evenimentul ar fi fost dat uitarii pentru totdeauna, insa pe 12 martie 2009, in acelasi oras, au aparut aceleasi urme stranii de copita.
Nici acum nu se stie cui ii apartin… 

Cum arată un ÎNGER. Un bărbat a fotografiat un mesager al lui DUMNEZEU FOTO