Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru. Se afla pe lista copiilor pe care nu îi voia nimeni

Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru. În urmă cu cinici ani, fosta cântăreață și soțul ei, Dragoș Bucur, au decis să adopte un copil. Micuța a fost pe lista copiilor „greu adoptabili”, dar a reușit să se acomodeze în noua familie.

24 apr. 2023, 08:34
Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru. Se afla pe lista copiilor pe care nu îi voia nimeni
Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru

Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru. Fosta solistă de la Hi-Q și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 17 ani și au o familie foarte frumoasă. Ei au împreună trei copii, doi biologici – Sofia (16 ani) şi Kadri (7 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”

Așa arată Roxana, fetița adoptată a Danei Nălbaru

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

Soția lui Dragoș Bucur a mai povestit cum a adoptat-o pe Roxana și cum s-au înțeles la început. „A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas.

Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat.

Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, a povestit Dana Nălbaru într-un interviu mai vechi.