Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea ei

Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur de aproape 20 de ani. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să își deschidă o afacere. Cu ce se ocupă acum fosta solistă Hi-Q?

22 mart. 2023, 13:35
Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea ei

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a decis în urmă cu mai mulți ani să renunțe la scenă și să se orienteze pe zona de afaceri. Acum aceasta este o femeie cât se poate de realizată atât pe plan profesional, fiind antrepenor, cât și pe plan personal, având un mariaj fericit cu Dragoș Bucur, care durează de aproape 20 de ani.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

Aceasta s-a născut la Brașov în data de 23 octombrie 1976. Aceasta este una dintre artistele cunoscute ale României, care a devenit extrem de populară începând cu anul 1997, când aceasta a fost una dintre fondatoarele trupei Hi-Q. Ulterior, aceasta a încercat să urmeze o carieră solo, iar după aproximativ 8 ani, trupa s-a reunit.

Dana Nălbaru a decis să părăsească scena și să iasă din viața publică pentru a-și dedica tot timpul familiei. Cântăreața are trei copii minunați, alături de soțul ei, Dragoș Bucur, cu care are un mariaj fericit de aproape 20 de ani.

Aceasta a decis în anul 2021 să o ia pe drumul antreprenoriatului și a deschis propria afacere în București.Pasiunea ei pentru preparatele dulci a început să prindă contur în momentul în care artista s-a asociat cu un Bistro din Capitală, unde este cofetar. Aceasta folosește laboratorul localului pentru a-și pune în practică pasiunea.

Dana Nălbaru se bucură de o familie fericită

Viața de familie este extrem de importantă pentru Dana Nălbaru care se iubește de aproape 20 de ani cu Dragoș Bucur. Cei doi și-au construit o familie foarte frumoasă, având împreună două fete și un băiețel. Cea mai mare, Sofia are 17 ani, în timp ce Roxana are 10 ani. Băiețelul este cel mai mic și are 7 anișori. Cei doi, au decis să opteze pentru home schooling.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.”, a povestit Dana Nălbaru despre fiul lor.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă ”, a mărturisit Dana Nălbaru.

Citește și: Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: ”Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită”