Așa își menține silueta Corina Caciuc. Imaginea a ajuns rapid pe Internet

Așa își menține silueta Corina Caciuc. Iubita lui Laurențiu Reghecampf i-a dăruit un băiețel antrenorului, în urmă cu aproape un an, însă și-a revenit destul de repede după sarcină. Recent, a arătat tuturor ce face pentru a-și păstra tonusul.

17 mart. 2023, 15:26
Așa își menține silueta Corina Caciuc. Imaginea a ajuns rapid pe Internet
Așa își menține silueta Corina Caciuc

Așa își menține silueta Corina Caciuc. Tânăra în vârstă de 30 de ani a intrat în atenția presei după ce s-a cuplat cu Laurențiu Reghecampf, încă soțul Anamariei Prodan. În ultimul an, a fost un adevărat scandal între cei trei, fiind aduse acuze și jigniri din toate părțile.

Chiar dacă lucrurile s-au mai calmat, „războiul” pare că nu s-a sfârșit definitiv. Atât Anamaria Prodan, cât și Corina Caciuc se întrec în buchete de flori, dar și în fizic.

Citește și: Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!

Așa își menține silueta Corina Caciuc

Recent, Corina Caciuc a postat o imagine pe pagina sa de Instagram, în timp ce se antrena acasă, în living, cu ajutorul unui program online. Alături îi era fiul său, Liam. „Suntem o echipă”, a scris bruneta la fotografie.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 47 de ani, și Corina Caciuc, de 30 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Ea are grijă în egală măsură și de silueta iubitului ei. Îmbrăcați în echipament sportiv de vânt, Corina Caciuc își scoate iubitul la mișcare, dis de dimineață.

Ea a postat imagini cu ambii echipați corespunzător, pentru sport, în lift, în timp ce ieșeau să facă mișcare. Ceva mai târziu, iubita lui Reghe a dezvăluit și peisajul pe care-l văd de pe faleză, în timp ce se mișcă pentru a-și menține siluetele, la finele lunii februarie.

Ce tatuaj misterios ascunde Corina Caciuc

Corina Caciuc a avut alături de Laurențiu Reghecampf mai multe apariții publice, dar abia acum s-a observat că are pe piept un tatuaj. Până acum, acesta nu a fost vizibil pentru că tânăra nu a lăsat vreodată să iasă în evidență acest detaliu.

Cu ocazia botezului micuțului Liam, Coriina s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, cu umerii goi, astfel tatuajul putând fi observat. Iubita lui Reghecampf are în partea stângă a pieptului un tatuaj în formă de inimioară, aproape minuscul. (Vezi AICI imaginea)

Tatuajul a putut fi observat, bruneta purtând o rochie neagră, lungă, de satin, cu umerii la vedere. Dimensiunea extrem de mică a tatuajului îl face, totuși, destul de dificil de sesizat și e nevoie de o atenție deosebită pentru asta.

Corina Caciuc nu pare adepta tatuajelor, inimioara de pe piept fiind singurul pe care pare să-l aibă, ceea ce înseamnă că are o semnificație aparte pentru ea.