Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc şi-au botezat copilul, duminică, la Clubul Diplomaţilor din Capitală, la doar două zile după conflictul fizic pe care antrenorul l-a avut cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan.

26 sept. 2022, 18:57
Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!
Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!

Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Iubita antrenorului i-a făcut acestuia o dedicație specială, mai precis melodia „Şaraiman”, ale cărei versuri de început sunt „De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”! Culmea ironiei, Laurenţiu Reghecampf a apărut la eveniment cu o vânătaie imensă sub ochiul stâng, pe care n-a reuşit să o mascheze nici măcar cu o pereche de ochelari fumurii!

Motivul pentru care Gigi Becali n-a fost la botezul fiului lui Reghecampf. Patronul lui FCSB l-a trimis la eveniment pe omul său de încredere

Duminică, 25 septembire 2022, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Cei au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndreptat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat. Invitații au fost aleși pe sprânceană, care nu s-au uitat la dar, dar și artiștii aduşi au întreţinut atmosfera de cinci stele. Pe rețelele de socializare, Reghe a postat numeroase imagini și clipuri video de la botezului micuțului Liam. Corina și Reghe au purtat ținute extravagante, care au atras imediat atenția invitaților. Fiecare invitat a dat câte 500 de euro, dar de botez pentru micuțul Liam, conform Cancan.

Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. Reghe şi Corina nu se aşteptau să vină

După un week-end plin şi după multe confrumtări verbale şi fizice, Reghecampf şi Anamaria Prodan ar fi urmat să se întâlnească, luni, 27 septembrie, la Judecătoria oraşului Buftea în procesul de divorţ. Dacă antrenorul a fost prezent, sexy-impresara a absentat, din motive medicale! Pe lângă plângerile depuse la poliţia oraşului Snagov, avem şi două alte plângeri depuse de Anamaria Prodan pentru ameninţare, dar şi pentru furt depuse împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta susţine că i-a furat mai multe sume de bani din casă.