Așa mamă, așa fiică. Bianca Drăgușanu, model pentru fiica ei. Sofia a dezvăluit ce vrea să devină când va fi mare

Așa mamă, așa fiică. Bianca Drăgușanu este un adevărat model pentru fiica ei, Sofia, în vârstă de cinci ani. Micuța i-a făcut o mare bucurie mamei sale, chiar în timpul unei discuții care a ajuns în mediul online.

07 iul. 2022, 16:22

Bianca Drăgușanu, știți cu toții, este un model pentru multe tinere românce, dar și pentru fiica ei, Sofia, care o admiră tot timpul. Chiar dacă are un program încărcat și îi e destul de greu să se împartă între activitățile sale, își face întotdeauna timp să petreacă timp alături de fiica ei. O ia cu ea peste tot, la evenimente mondene, la salon, la unele întâlniri, iar copila a început să prindă gustul vieții mondene.

Într-un clip video urcat recent pe Instagram, Bianca Drăgușanu poartă o discuție Sofia în care o întreabă ce își dorește să fie atunci când va crește mare. Micuța nu a stat prea mul pe gânduri și a spus că vrea să fie precum mama ei.

„Eu vreau ca atunci când o să cresc să fiu ca mami. Îmi doresc să fiu frumoasă ca ea și tot. Eu sunt deja frumoasă, dar nu ca mami”, a spus Sofia.

Femeia de afaceri a fost foarte mândră și bucuroasă că cea mică o are drept exemplu. „Wow, mami! Tu deja ești ca mine, ești frumoasă. Normal că o să fii ca mami (…)”, i-a răspuns vedeta.

Cu ce se ocupă și cât câștigă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a pornit de jos, dar a reușit să-și clădească propria afacere și să câștige o mulțime de bani. Vedeta are o afacere cu rochii elegante și de mireasă și încă una cu blănuri, o alta cu costume de fitness. Pe lângă, are și multe contracte de imagine cu diverse companii.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc. Eu nu câștig bani neapărat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, spunea ea în urmă cu un an.

Unul dintre contractele de imagine pe care le are e cu un studio de videochat, care i-a adus peste 100.000 de euro. „Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a povestit ea la PRO TV.

Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit că se gândește să investească în imobiliare.

„Merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus ea în urmă cu ceva vreme.

Vedeta a mărturisit că, dacă ar fi vrut, ar fi putut să facă medicină fiindcă e pasionată de medicina estetică. „Dacă vă interesează, am luat bacul cu 9,50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat”, a precizat Bianca.

Citește și Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote. Designerul a spus că blondina este opera lui: „I le întorc înzecit!”

Citește și FOTO. Plaja de lux din Europa pe care Bianca Drăgușanu o iubește. O noapte de cazare costă cât 2 salarii medii