„Aşa piele nu mi-au pus nici în avion”. Ion Ţiriac, impresionat de noua bijuterie pe patru roţi FOTO

Ion Țiriac (79 de ani) a fost prezent la lansarea în România a celei de-a doua generație a Range Rover Evoque. Prețul de pornire a acestei mașini de lux este de 42.245 de euro (TVA inclus).

30 ian. 2019, 13:39

Range Rover Evoque are motor Diesel de 2 litri (154 CP) și o cutie de viteze automată în 9 trepte, scrie digisport.ro. Mașina concurează pe piață cu modele precum BMW X1, Mercedes-Benz GLC, Audi Q3, Jaguar E-PACE, Volvo XC40 și Porsche Macan.

Citeşte şi Cum ar arăta România cu Ion Ţiriac în funcţia de premier. Ce crede afaceristul că s-ar întâmpla, dacă i-ar lua locul Vioricăi Dăncilă

Ion Țiriac a fost încântat de noua bijuterie pe patru roți. „Așa piele nu mi-au pus nici în avion”, a exclamat Ion Țiriac.

Prima generație a Range Rover Evoque a avut succes în țara noastră. În România, sunt prezente peste 4.000 de exemplare din prima generație de Range Rover Evoque. În plus, alte câteva zeci de astfel de modele au fost cumpărate la mâna a doua.

Acest nou model de Range Rover Evoque are 4.371 mm lungime, 1.904 mm lățime și 1.649 mm înălțime, un ampatament de 2.681 mm și un portbagaj de 472 litri (până la 1.156 litri), informează hotnews.ro. A doua generație a Range Rover Evoque are o capacitate de rezervorului de 65 litri, iar masa mașinii (standard EU) este 1.891 kg pentru versiunea anunțată pentru piața românească ca model de intrare în gamă.