Aşa se menţine în formă Carmen Harra. Imaginile au devenit virale pe Internet

Aşa se menţine în formă Carmen Harra. Chiar dacă este mutată de ani buni în Statele Unite, clarvăzătoarea se bucură de popularitate şi în România. Nu doar peste hotare este apreciată pentru ceea ce face, ci şi în ţara natală.

16 mai 2023, 16:30
Aşa se menţine în formă Carmen Harra. Imaginile au devenit virale pe Internet
Aşa se menţine în formă Carmen Harra

Aşa se menţine în formă Carmen Harra. Chiar dacă are un real succes pe partea profesională, puţini ştiu că prezicătoarea are mare grijă de aspectul său fizic, iar antrenamentele sportive fac parte din rutina ei zilnică. În ciuda faptului că nu mai este la prima tinerețe, Carmen Harra demonstrează că este mai determinată decât multe adolescente.

Citeşte şi: Carmen Harra trece printr-o perioadă de coșmar. Casa clarvăzătoarei a fost complet distrusă de ciclon, în SUA: „Nu mai poate veni în România”

Aşa se menţine în formă Carmen Harra

Pentru românca stabilită în Statele Unite ale Americii, săptămâna a început cu un antrenament pe care îl face în fiecare luni. Atunci când nu are timă să ajungă la sală, Carmen Harra trece la treabă chiar la ea acasă. Aceasta nu vrea să se folosească de scuza că nu ajunge la sală sau că nu are timp. Așa că, își face exercițiile din confortul propriei case.

Avertisment teribil lansat de Carmen Harra

Conforme predicțiilor pentru următoarea perioadă, una agitată din punct de vedere financiar, băncile din România vor fi afectate chiar în această vară, susţine Carmen Harra.

Eu vorbeam de colapsul bancar de vreo 20 de ani, când părea absolut imposibil. Iată că au venit vremurile și vremurile astea noi trebuie să le înțelegem. Eu cred că este un motiv să se schimbe sistemul monetar.

Indicația colapsului bancar duce la concluzia că sistemul monetar, care e grav o perioadă de timp, dă semne de îmbătrânire, că trebuie revigorat, transformat, să se schimbe în altceva.

Aici o să vedem schimbări foarte mari, în special în anii care urmează, din anul ăsta până în 2029. Cât de imposibil pare, noi nu o să avem un viitor dolar, euro, nu o să avem lei, o să avem o altfel de monedă.

Nu o să mai avem, de fapt, monede, nu o să mai avem bani de hârtie. Gândiți-vă să aveți altfel de forță economică, să o centrați într-un alt fel, unde valoarea muncii voastre să nu se piardă, ci dimpotrivă să crească în timp. Aici vom ajunge, toată lumea își va scoate banii din bănci”, a declarat Carmen Harra pentru wowbiz.ro.