Carmen Harra trece printr-o perioadă de coșmar. Casa clarvăzătoarei a fost complet distrusă de ciclon, în SUA: „Nu mai poate veni în România”

Carmen Harra se confruntă din nou cu o perioadă mai zbuciumată, după ce locuința ei a fost distrusă complet din cauza unui ciclon. Astfel de fenomene meteo se petrec destul de des în SUA, astfel că nu e prima dată când clarvăzătoarea trece prin asta.

30 apr. 2023, 19:37
Carmen Harra trece printr-o perioadă de coșmar. Casa clarvăzătoarei a fost complet distrusă de ciclon, în SUA: „Nu mai poate veni în România”
Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată

Carmen Harra a fost foarte afectată, cu câțiva ani în urmă, după uraganul Irma, care a făcut ravagii în America la vremea aceea. Practic i-a distrus vila complet. Se pare că nici de această dată nu e mai bine, daunele sunt mult mai mari acum.

Adriana Bahmuțeanu e cea care a povestit ce se întâmplă cu buna ei prietenă, Carmen Harra, în cadrul emisiunii Online Story, prezentată de Cornelia Ionescu. Vedeta a vorbit, alături de soțul ei, despre cununia religioasă pe care au făcut-o în mare secret, iar apoi a început să vorbească despre invitații care nu pot onora invitația. Așa s-a îndreptat discuția către Carmen Harra, care nu e în România și nu poate fi prezentă din cauza celor întâmplate.

Citește și Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Carmen Harra trebuie să plătească 100 de mii de euro să-și renoveze locuința

Adriana Bahmuțeanu a spus că e îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu Carmen Harra. Prietena ei s-a trezit cu apă în casă peste noapte și va fi nevoită să scoată peste 100.000 de euro din buzunar ca să-și repare casa.

„Carmen, prietena noastră dragă, Carmen Harra, nu mai poate veni în România, pentru că i s-a inundat casa din cauza ciclonului, urganului, i-a intrat apă, i-a terminat pereții, i-a decopertat toată casa și este în renovări și în lucrări. O costă peste 100.000 de euro investiția în casă, deci i-a intrat apa la un metru în casă. Nu i-au anunțat, nu nimic, s-a trezit cu apa peste ea. I-a stricat mașina, i-a stricat casa, deci nu reușim să ne sincronizăm să-i aducem pe toți”, a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Corneliei Ionescu.

Citește și Carmen Harra: „Mai gândiţi-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu! Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”