Aşa va arăta noul Mercedes S Class 2021! Imagini în premiera cu limuzina care va redefini luxul şi tehnologia auto

Modelul Mercedes-Benz Clasa S 2021 se află în pre-producție, cu toate acestea au apărut primele imagini cu mașina care își va face apariția în anul 2021.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 17:17

”Pe noul S Class avem o tabletă așezată pe consola centrală, un pic mai jos. Rămâne ecranul pentru șofer, dar nu mai continuă spre centru” , se arată în videoclipul publicat de Cavaleria.ro pe Youtube. 

Citește și: Răzbunare din gelozie. Maşina unei îndrăgite vedete de la noi a fost incendiată

Noul Mercedes-Benz Clasa S are câteva modificări semnificative în partea din spate, însă cea mai evidentă modificare este forma și dimensiunea farurilor din spate.  Cluster-urile cu LED-uri vor fi foarte similare cu cele ale modelelor CLS și CLA, precum și cu clasa E facelifted.

Designul este acum mai elegant și modern. Partea frontală este prevăzută cu o grilă cromată de dimensiuni mari. În partea din spate se află lămpile cu coadă Mercedes E-Class. Partea frontală din interior are două afișaje digitale, un grup de instrumente pentru șofer și un sistem de infotainment orientat spre portret, aparent portabil, care va rula sistemul MBUX al Mercedes.

Se așteaptă ca autovehiculul să apară peste nouă luni, când va fi prezentat în premieră.