Răzbunare din gelozie. Maşina unei îndrăgite vedete de la noi a fost incendiată

UPDATE: Tânăra de 25 de ani care a incendiat mașina de lux a asistentei TV Loredana Chivu a fost arestată la domiciliu, în urma deciziei Judecătoriei Vrancea, după ce, iniţial, aceasta fusese reținută de polițiști pentru 24 de ore. ŞTIREA INIŢIALĂ: Mașina vedetei de tabloide Loredana Chivu, un Mercedes GLE Coupe în valoare de 90.000 euro, a fost incendiată în satul Bizighești, comuna Garoafa (Vrancea), în data de 8 mai, la ora 4 dimineața, de o tânără din Panciu, scrie monitoruldevrancea.ro.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 09:05

Femeia din Panciu suspecta că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești. Din acest motiv, tânăra s-a urcat în mașina soțului și a plecat spre Bizighești pentru a purta o discuţie cu presupusa amantă a soțului. Pe drum, a cumpărat o sticlă de benzină, după care s-a îndreptat spre Bizighești. La presupusa amantă se afla, însă, fratele Loredanei Chivu, care împrumutase mașina surorii sale.

Citeşte şi Ciprian Marica a postat o nouă fotografie controversată

Tânăra suspectată de femeia din Panciu că ar fi amanta soţului ei tocmai lua ceva din autoturismul Loredanei Chivu. Cel mai probabil, femeia din Panciu a crezut că autoturismul îi aparține femeii din Bizigheşti, aşa că, după ce aceasta a plecat de la mașină, a stropit autoturismul cu benzină și i-a dat foc.

Apoi, a părăsit locul faptei în fugă, pierzând două telefoane ale soțului care au fost găsite de anchetatori. Pompierii ajunşi la faţa locului au lichidat incendiul şi au stabilit că focul a fost pus intenționat.

Femeia înşelată a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere şi riscă să stea după gratii între 2 şi 7 ani.