Asasinat în plină stradă. Fratele unui fotbalist de la Tottenham a fost omorât în Franţa

Tottenham Hotspur i-a transmis condoleanţe jucătorului său Serge Aurier, al cărui frate, Christopher, a fost împuşcat mortal la Toulouse, în primele ore ale dimineţii de luni.

13 iul. 2020, 11:29
Asasinat în plină stradă. Fratele unui fotbalist de la Tottenham a fost omorât în Franţa

Într-un comunicat, Totteham nu a oferit detalii despre incidentul tragic, dar i-a prezentat condoleanţe lui Serge Aurier şi a cerut discreţie.

Clubul este profund întristat să confirme relatările media că fratele lui Serge Aurier a murit la primele ore ale acestei dimineţi. Noi îl susţinem pe Serge în aceste momente dificile şi cerem ca intimitatea jucătorului şi a familiei sale să fie respectate. Toată lumea de la club îi transmite sincere condoleanţe lui Serge şi familiei lui. Toate gândurile noastre sunt alături de ei”, se arată în comunicatul lui Tottenham.

Citeşte şi Dele Alli, starul lui Tottenham, sechestrat cu cuţitul la gât, în propria casă. Fotbalistul a fost jefuit

În vârstă de 26 ani, Christopher Aurier, jucător la nivel de amatori, la Toulouse Rodeo din liga a cincea franceză, a fost împuşcat de cel puţin două ori, într-un local de noapte situat în zona industrială a oraşului Toulouse. Rănit grav la abdomen, fratele lui Aurier a fost transportat de urgenţă la un spital local, unde a încetat din viaţă, conform presei franceze.

Serge Aurier (27 ani), jucător cu 62 de selecţii în reprezentativa Cote d’Ivoire, s-a transferat în 2017 de la Paris Saint-Germain la Tottenham Hotspur, după ce a mai jucat anterior la echipele RC Lens şi FC Toulouse.