Ascensiunea fabuloasă a partidului AUR. Formaţiunea politică, pe locul trei în preferinţele românilor la intenţia de vot: „Ferească Sfântul de furia populară”

Un nou sondaj vine cu rezultate surprinzătoare în ceea ce priveşte intenţia la vot a românilor. Se pare că partidul AUR le-a câştigat încrederea oamenilor şi se află pe locurile fruntaşe în preferinţa lor.

14 apr. 2021, 22:26
Ascensiunea fabuloasă a partidului AUR. Formaţiunea politică, pe locul trei în preferinţele românilor la intenţia de vot: „Ferească Sfântul de furia populară”

Ascensiunea fabuloasă a partidului AUR. Formaţiunea politică ocupă locul trei şi a reuşit să îşi dubleze procentele în doar patru luni, de la alegerile parlamentare, potrivit datelor furnizate de INSCOP Research.

Ascensiunea fabuloasă a partidului AUR. Formaţiunea politică, pe locul trei în preferinţele românilor la intenţia de vot

„Incepand in februarie 2021, AUR este al treilea partid din Romania in ceea ce priveste intentia de vot, aproape dublandu-si scorul obtinut la alegerile din urma cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arata cifrele peste o luna, dupa ispravile politice recente.

Nu stiu care sunt calculele USR-PLUS, nu stiu care sunt calculele prin coalitie, dar s-ar putea ca alegatorii sa le dea peste cap toate socotelile. Slava Domnului ca nu avem alegeri in curand ar spune unii, dar fereasca Sfantu` de furia populara ar spune altii. Mai ales in perioade fertile pentru populism, manipulare si demagogie. In unele momente e chiar greu sa fii la guvernare, dar fuga de raspundere si asumare e un pacat capital pentru orice politician/partid. Tara se afla in pandemie si trebuie sa fie guvernata responsabil pentru a avea o sansa de a iesi cu bine din incercare. Pana la urma, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public si binele comun”, spune analistul politic Remus Ioan Stefureac, pe pagina persoanlă de Facebook.

DW titra la finele anului trecut că AUR este un partid care a crescut în două luni de la 0,77% la 9%. O astfel de creștere explozivă a unui partid politic în doar două luni nu a mai fost întâlnită niciodată în istoria post-decembristă.

“La mijlocul anului trecut, vrând să am o antenă în afara bulei, am fost băgat în grupuri obișnuite din orașe de provincie din Ardeal (mi se părea mai interesant acolo, pentru că era mai multiconfesional). Nici urmă de AUR, până pe la mijlocul anului acesta. Când au apărut brusc”, a scris pe pagina sa de Facebook, a doua zi după alegerile parlamentare, Șerban Alexandrescu, partener Headvertising, specialist în comunicare.

Citeşte şi: AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu: Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic. Am făcut o comisie de anchetă!