AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu: Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic. Am făcut o comisie de anchetă!

Reprezentanții partidului AUR au ținut o conferință de presă după anunțul lui Florin Cîțu în care a vorbit despre demiterea lui Vlad Voiculescu.

14 apr. 2021, 12:03
AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu: Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic. Am făcut o comisie de anchetă!
Claudiu Târziu şi George Simion

AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu. Claudiu Târziu a declarat că cineva trebuie să răspundă pentru toate greșelile care au fost în ultima vreme, la Ministerul Sănătății.

AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu. Ce spun reprezentanții partidului

”Mergem până la capăt să vedem ce s-a întâmplat. Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic. Noi am instituit o comisie de anchetă pentru impardonabilul eveniment de la Foișor. Li s-a încălcat drepturile li s-a pus în pericol sănătatea. Vom interveni la acțiunea unei avocate la CCR. Avem și alte subiecte pentru conferința de presă.”, Claudiu Târziu.

USR și PLUS vor avea o ședință de urgență, după ce premierul Florin Cîțu i-a demis pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan.Ședința USR-PLUS va avea loc imediat ce Dan Barna va finaliza discuțiile cu premierul Florin Cîțu. Conform surselor, pe masa USR-PLUS se află toate variantele, inclusiv ieșirea de la guvernare.

Ionuț Moșteanu, deșputat USR, susține că gestul premierului Florin Cîțu reprezintă o agresiune în cadrul coaliției de guvernare. Florin Cîțu a decis demiterea lui Vlad Voiculescu, ministrul al Sănătății, și a secretarului de stat Andreea Moldovan.

„Nu cred că ăsta a fost motivul de justificare a demiterii unui ministru. Premierul era informat, din ce știu eu… Ordinul acela conținea recomandări. Trebuia o discuție. Dar nu mi se pare un motiv să-l demiți pe ministru. Vlad VOiculescu are sprijinul nostru.E un act de agresiune a premierului în coaliție.

Citește și: Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu: Este prima dată în cinci ani când un premier acționează! Ce spune liderul Pro  România.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, nu a fost informat despre intenția premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea formațiunii.

„Dacian Cioloș nu a fost informat de premierul Florin Cîțu de intenția de a-l revoca pe Vlad (Voiculescu – n.r.) din funcția de ministru al Sănătății”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PLUS.

Citește și: Dacian Cioloș NU a fost anunțat de decizia lui Cîțu de a-l revoca în funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu


loading...
Partenerii noștri