Așchia nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști după audierea de la DIICOT. Ce soartă va avea beizadeaua drogată după ce a omorât două persoane la 2 Mai

Tatăl lui Vlad Pascu, beizadeaua drogată de 19 care a cauzat accidentul tragic din localitatea 2 Mai, a intrat în mod intenționat cu scuterul în jurnaliştii care îl aşteptau la ieșirea din sediul DIICOT după audieri.

14 sept. 2023, 18:28
Așchia nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști după audierea de la DIICOT. Ce soartă va avea beizadeaua drogată după ce a omorât două persoane la 2 Mai
Așchia nu sare departe de trunchi! Tatăl lui Vlad Pascu a intrat intenționat cu motocicleta în jurnaliști după audierea de la DIICOT. Ce soartă va avea beizadeaua drogată după ce a omorât două persoane la 2 Mai

Tatăl lui Vlad Pascu a fost convocat de procurori pentru a fi interogat în legătură cu cazul fiului său. La momentul plecării, după audieri, acesta a manifestat un comportament total inadecvat. Acesta a părăsit precipitat sediul DIICOT, purtând casca de motociclist, şi s-a urcat țintă pe scuter. Când jurnaliştii au încercat să îi pună întrebări despre audiere, el a demarat scuterul şi a lovit doi cameramani care se aflau în faţa sa. De asemenea, la intrarea în sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a adoptat o atitudine bizară, fiind observat râzând.

Citește și: Drogaţii din anturajul criminalului de la 2 Mai au luat-o razna complet! Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în depozitul de medicamente al Spitalului Floreasca, de unde a furat ser fiziologic

Poliţiştii din Bucureşti au început o investigaţie proprie în legătură cu comportamentul tatălui lui Vlad Pascu, care a intrat cu scuterul în jurnalişti în faţa sediului DIICOT, conform comunicatului emis de Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Procurorii DIICOT au decis să îl plaseze sub control judiciar pe tatăl lui Vlad Pascu, acuzându-l de nerespectarea regulilor privind armele şi muniţiile, conform unor surse judiciare citate de Agerpres. De asemenea, mama lui Vlad Pascu a fost adusă la sediul DIICOT, fiind suspectată de infracţiuni legate de obstrucţionarea justiţiei, în urma presupuselor sale încercări de a influenţa şi şantaja martorii în dosarul în care fiul său este cercetat. În plus, procurorii au început audierile prietenilor lui Pascu, care se presupune că au consumat droguri împreună cu el.

Pascu a declarat că îi pare rău pentru tragedia pe care a provocat-o.

„Îmi pare foarte rău. Nu am ce să spun ca să pot ajuta cu ceva situația asta. Îmi pare rău”, a spus tânărul de 19 ani.

Întrebat ce mesaj le transmite părinților tinerilor pe care i-a accidentat mortal, Vlad Pascu a spus: „Îmi pare foarte rău pentru ei. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, nu am cum să dau timpul înapoi”.

El a negat că le-ar fi cerut părinților săi să îl ajute să scape de dosarele penale pe care le are, în contextul în care au apărut informații în spațiul public despre afacerile familiei, iar mama sa este audiată în legătură cu posibila șantajare a unor martori din dosar.

Citește și: Culmea tupeului în cazul drogatului criminal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, în discuţie cu fiul său: „Nu îţi ia nimeni permisul! Poliţistul o să-ţi ceară scuze!”