Culmea tupeului în cazul drogatului criminal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, în discuţie cu fiul său: „Nu îţi ia nimeni permisul! Poliţistul o să-ţi ceară scuze!”

Martori aflaţi la terasa unde Mihai Pascu, tatăl şoferului drogat din 2 Mai, a petrecut în noaptea în care fiul său a omorât doi tineri au declarat că acesta a purtat o scurtă discuţie telefonică, probabil cu Vlad Pascu.

14 sept. 2023, 13:50
Culmea tupeului în cazul drogatului criminal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, în discuţie cu fiul său: „Nu îţi ia nimeni permisul! Poliţistul o să-ţi ceară scuze!”

Martorii oculari care doresc să își păstreze anonimatul au povestit faptul în în noaptea în care fiul sau drogat se plimbă cu mașina încărcată de tineri, în Vama Veche, Mihai Pascu a petrecut cu mai mulți prieteni la un restaurant din Techirghiol.

Mihai Pascu a stat acolo toată noaptea și a consumat cantități mari de alcool, împreună cu prietenii săi, susțin martorii, iar în jurul orei 2:00, când Vlad Pascu a fost oprit de Poliție, a primit un telefon, cel mai probabil de la fiul său.

„Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”, ar fi spus Mihai Pascu, potrivit unor surse citate de Adevărul.

Cert este că, două ore mai târziu, fiul sau a fost lăsat să plece, deși în mașina lui polițiștii au găsit un joint și o folie de medicamente.

Mai mult, și Vlad Matei Pascu a sunat din postul de Poliție Vama Veche, înainte să fie lăsat să plece.

Citeşte şi: Primele efecte ale planului de luptă împotriva drogurilor încep să apară: capturi record de droguri şi rețele de traficanți destructurate

„Ăștia nu îmi fac nimic. Așteaptă-mă, că nu întârzii mult”, ar fi spus Vlad Pascu.

O jumătate de ora mai târziu a oprit la o benzinărie, și-a luat țigări și ciocolată, a plecat la o vila din Vama Veche unde, au declarat ulterior prietenii lui, s-a drogat, apoi a pornit în cursa morții. Pe surse, tânărul mergea să se întâlnească cu tatăl său care a consumat alcool în Techirghiol până dimineață, ba chiar i-a trimis pe angajați să cumpere țigări și băutură, pentru ca terasa se închisese.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Matei Pascu, urmă să vină astăzi să își viziteze fiul în arestul IPJ Constanța. Surse oficiale au spus că mama a fost la arest și săptămâna trecută. „A venit prima, la ora 8:00. Au stat de vorba o jumătate de ora”, au spus martorii.

Citeşte şi: Operaţiunea HIDRA. Percheziţii ale DIICOT la 11 domicilii ale unor tineri din familii cu bani, în legătură cu vânzarea de droguri pe litoral şi în Bucureşti. Cazul este legat de cel al lui Vlad Pascu, drogatul din 2 Mai