Drogaţii din anturajul criminalului de la 2 Mai au luat-o razna complet! Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în depozitul de medicamente al Spitalului Floreasca, de unde a furat ser fiziologic

Un tânăr a dat, în cursul nopții, spargere la depozitul Spitalului Floreasca din București. Conform surselor judiciare, acesta ar fi Tudor Duma, zis Maru, presupus dealer de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a comis accidentul din 2 mai.

14 sept. 2023, 14:20
Drogaţii din anturajul criminalului de la 2 Mai au luat-o razna complet! Dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în depozitul de medicamente al Spitalului Floreasca, de unde a furat ser fiziologic

Dealerul lui Vlad Pascu era atât de beat şi ameţit de pastile încât i s-a părut o idee bună să-şi şi filmeze fapta şi să posteze pe Instagram isprava. Acesta se laudă că a luat mai multe comprimate de Xanax şi că a consumat cantităţi mari de alcool, aceasta fiind probabil şi cauza faptului că a furat doar două pungi de ser fiziologic, absolut inutil în afara spitalului, care costă aproximativ 30 de lei.

Dar lovitura de geniu abia urma să vină: tânărul a vrut să marcheze locul faptei, astfel încât s-a semnat (a tăguit) în mai multe locuri.

”În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

Citeşte şi: Operaţiunea HIDRA. Percheziţii ale DIICOT la 11 domicilii ale unor tineri din familii cu bani, în legătură cu vânzarea de droguri pe litoral şi în Bucureşti. Cazul este legat de cel al lui Vlad Pascu, drogatul din 2 Mai

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Partea interesantă este că acesta se afla oricum pe lista DIICOT, care a descins în dimineaţa de joi în 11 locaţii şi a ridicat mai multe persoane legate de cazul lui Vlad Pascu.

Citeşte şi: O judecătoare de 32 de ani, găsită moartă în apartament. Colegii au dat alarma la 112