Adelina şi Speak au făcut anunţul. Cum au reacţionat fanii

Adelina Pestrițu și Speak sunt de peste doi ani împreună și au planuri serioase de viitor. Cum ceasul biologic bate din ce în ce mai tare, fosta prezentatoare TV vrea să devină mamă cât mai curând. Până una alta se bucura de fina ei, o fetiță adorabilă, și se pregătește să boteze, pentru prima dată, alături de Speak, un băiețel.

23 iun. 2016, 09:03
Adelina şi Speak au făcut anunţul. Cum au reacţionat fanii

Fosta prezentatoare TV a petrecut ore bune ieri, alături de fina ei, într-un parc de distracții de pe Șoseua Nordului. Bruneta s-a preocupat îndeaproape de Celia Ioana, asumându-și responsabilitățile unui părinte. Unul spiritial deocamdată.

„Celia este doar finuța mea pentru că am botezat-o înainte ca eu să îl cunosc pe Ștefan. (n.r. Speak). Este fiica unei fete care mi-a scris pe facebook. Micuța era nebotezată la vârsta de trei ani și mama ei mi-a spus că nimeni nu vrea să o boteze, pentru că ea este de la casa de copii și oamenii au, mă rog, tot felul de concepții pe care nu ar trebui să le aibă. În două săptămâni am organizat botezul”, ne-a povestit vedeta cum a ajuns nașa fetiței. Și cum de patru luni, fetița mai are un frățior, Adelina și iubitul ei au decis să aibă rol principal la ceremonie, scrie Libertatea

“Pe celălalt copil, tot al lor, o să-l botezăm la dublu acum, eu și Ștefan o să fim părinți spirituali și deabia așteptăm. Este un băiețel frumos foc, are patru luni”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestrițu. Cum deja are experiență cu copiii, fosta prezentatoarea TV speră ca în curând să se bucure și ea de un moștenitor.