Asemănare izbitoare între semnalmentele femeii incendiate în geamantan şi o tânără dispărută în Hunedoara. Ar fi fugit în Teleorman

Apar primele presupuneri după ce autorităţile au reuşit să realizeze portretul robot al femeii incendiată într-un geamantan în Ghimpaţi, Giurgiu. Se pare că semnalmentele victimei arse se aseamana foarte mult cu semnalmentele unei tinere dată dispărută de părinţi în Uricani, Hunedoara.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 10:23
Asemănare izbitoare între semnalmentele femeii incendiate în geamantan şi o tânără dispărută în Hunedoara. Ar fi fugit în Teleorman

Tânăra hunedoreancă a fost dată dispărută de mama ei, după ce timp de o lună nu a putut lua legătura cu ea. Femeia le-a declarat anchetatorilor că fiica sa, Elena-Ecaterina Bobelnicu, a revenit din Spania şi a mers să locuiască la concubinul din Teleorman.

„La data de 22.09.2020, în jurul orei 15:00, Poliţia Oraşului Uricani a fost sesizată de către o femeie din localitate despre faptul fiica sa, Bobelnicu Elena-Ecaterina, de 32 de ani, din Uricani, care a fost plecată în Spania de aproximativ un an şi două luni, a revenit în țară la începutul lunii august a.c., împreună cu fiica sa, în vârstă de 14 ani și concubinul său, în vârstă de 38 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.”, se arată într-un comunicat transmis de poliţiştii hunedoreni.

Elena Ecatelina Bobelnicu are următoarele semnalmente: păr șaten lung, înălțime 1,60 cm, greutate aproximativ 50 de kg., fața ovală, nu are semne particulare. Familia nu cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării, scrie Ziar de Hunedoara.

Citeşte şi: Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Ce arată portretul robot al femeii arse în Giurgiu

Tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Citeşte şi: Portretul robot al fetei arse şi incendiate în geamantan. Cum arată tânăra ucisă în Giurgiu