Ashton Kutcher are o nouă iubită

Actorul Ashton Kutcher ar avea o relaţie cu actriţa Mila Kunis, cei doi fiind văzuţi în ultima vreme de mai multe ori împreună. Cei doi şi-au petrecut ziua de duminică cumpărând obiecte de mobilier, după care ei ar fi luat cina la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, cei doi s-ar fi întors la casa lui Ashton Kutcher din Hollywood Hills.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 12:26
Ashton Kutcher are o nouă iubită

Ashton Kutcher, care s-a despărţit de Demi Moore în luna noiembrie 2011, a afirmat că a avut câteva întâlniri agreabile cu Mila Kunis, alături de care a jucat în sitcomul „That ’70s Show”.

Potrivit presei americane, Ashton Kutcher şi Mila Kunis au fost văzuţi împreună de mai multe ori şi şi-ar fi petrecut nopţile împreună în casele lor.

O persoană de la restaurantul la care cei doi au luat cina a declarat: „Ashton o ţinea de mână pe Mila (…) Ea arăta foarte sexy. A fost cu siguranţă mai mult decât o cină între doi prieteni, a fost o întâlnire romantică”.

Ashton a fost asociat recent şi cu cântăreaţa Rihanna, însă zvonurile privind o eventuală relaţie de dragoste între cele două staruri nu au fost confirmate.

Actriţa Demi Moore, în vârstă de 49 de ani şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunţat, în noiembrie 2011, că divorţează după un mariaj care a durat şase ani. Motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ashton.