Ashton Kutcher şi Mila Kunis au făcut pasul cel mare

Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au logodit.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 13:13
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au făcut pasul cel mare

Actorul în vârstă de 35 de ani, al cărui divorţ de Demi Moore s-a încheiat oficial marţi, după doi ani de luptă în instanţă pentru o avere de 300 de milioane de dolari s-a logodit cu Mila Kunis. După o relaţie de doi ani, cei doi au decis să facă marele pas. Potrivit site-ului E!News, Ashton Kutcher si Mila Kunis, care s-au intalnit pe platoul de filmare a serialului „That ’70s Show”, s-au logodit, actrita fiind zarita, joi, cu un inel cu diamante pe inelarul mainii stangi, in timp ce se afla la cumparaturi.

Citeşte şi Ashton Kutcher şi Demi Moore au divorţat oficial după doi ani de la despărţire

Ashton şi Mila au vorbit despre logodnă şi căsătorie de mai mult timp. El îşi doreşte să înceapă logodna de sărbători. Ashton aşteaptă de mult timp finalizarea divorţului de Demi şi a fost nemulţumit că acest proces a durat atât de mult„, conform unei surse din anturajul actorului, citată de People.com.

Între timp au apărut şi speculaţii că Mila, 30 de ani, care şi-a început relaţia cu Ashton în aprilie 2012, ar fi însărcinată. Cei doi nu au comentat însă aceste zvonuri. Divorţul actorilor americani Demi Moore şi Ashton Kutcher a fost oficial pronunţat, la doi ani după separarea lor, potrivit documentelor judiciare date publicităţii miercuri, anunţă AFP.

Cele două părţi şi-au regăsit statutul de persoane necăsătorite„, indică un document depus marţi la Curtea superioară din Los Angeles.

Citeşte şi Mit DĂRÂMAT. Unul dintre cei mai SEXY actori de la Hollywood, FĂCUT DE RÂS de fosta soţie

Agenţii lui Demi Moore (51 de ani) şi Ashton Kutcher (35 de ani), au refuzat orice comentariu. Cei doi s-au s-au căsătorit în 2005. Demi Moore, cunoscută pentru rolurile din Ghost (1990), A Few Good Men (1992), Indecent Proposal (1993), Disclosure (1994), Striptease (1996) şi G.I. Jane (1997), a fost căsătorită anterior cu Bruce Willis timp de 13 ani.