Asia Express 2019, noutatea sezonului. Cursa pentru ultima şansă-Drumul Elefantului

În seara aceasta, de la 20.00, pe Antena 1, o nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului va dezvălui noutatea sezonului: cursa pentru ultima șansă.

12 feb. 2019, 14:33
Asia Express 2019, noutatea sezonului. Cursa pentru ultima şansă-Drumul Elefantului

Conform regulamentului celui de-al doilea sezon, în timpul cursei, două echipe se luptă pentru imunitate. Cuplurile de vedete ce câștigă sunt salvate de la eliminare și beneficiază de cazare la hotel, masă și transport.

Citeşte şi ASIA EXPRESS 2019 LIVE VIDEO: Peripeţii pe Drumul Elefantului. S-a aflat deja CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019

La polul opus, ultimele două echipe care ajung la punctul de control se califică automat în cursa pentru ultima șansă. Acestora li se va alătura și o a treia echipă, votată de toți concurenții aflați în joc, în funcție de strategii. Astfel, trei cupluri de vedete pornesc într-o aventură a cărei miză este foarte mare: locul lor în competiție.

La finalul serii, clasamentul final al ultimului punct de control va stabili care dintre cele trei echipe ce au participat în cursa pentru ultima șansă riscă să își piardă locul în competiție. Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

Care sunt cele trei echipe care vor participa diseară în cursa pentru ultima șansă, prin ce provocări vor trece aceștia și ce vedete se vor clasa pe ultimul lor după un traseu extrem de tensionat prin Sri Lanka, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20.00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality show.