Asia Express 13 octombrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată: „Acest concurs este foarte dur, foarte real”

Asia Express 13 octombrie 2021. În ediția 17 a concursului, o nouă echipă a fost eliminată. Trei echipe au participat la Cursa pentru Ultima Șansă. Connect-R și Shift, Adriana Trandafir și Maria Speranța și Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de o cursă palpitantă în Cappadocia.

14 oct. 2021, 08:34
Asia Express 13 octombrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată: „Acest concurs este foarte dur, foarte real”
O nouă echipă a fost eliminată

Asia Express 13 octombrie 2021

. Connect-R și Shift au fost cei care au terminat ultimii Cursa, așa că au primit un cufăr care ascundea o nestemată care urma să le decidă parcursul în competiție.

Din păcate, Nestemata Puterii a fost roșie, iar Connect-r și Shift au fost eliminați. Zarug și Lorelei, cei care au câștigat prima Imunitate a etapei 4, au ținut cufărul cu nestemata.

Când a deschis săculețul, Connect-r a ridicat o nestemată roșie, care simboliza eliminarea.

Cei doi au format o echipă iubită de ceilalți concurneți, iar tuturor le-a părut rău în momentul în care aceștia au fost eliminați.

Asia Express 13 octombrie 2021. Connect-R și Shift au fost vizibil triști din cauza eliminării. „Nu trebuie să vă pară rău pentru că acest concurs este foarte dur, foarte real. Așa cum spunea doamna Adriana, noi suntem cuplul boem de aici. Suntem împrăștiați, dezordonați, pierdem lucruri”, a spus Connect-R.

Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat”, a spus Shift.

Ulterior Connect-R a explicat că și-a îndeplinit obiectivul pe care l-a avut, la intrarea în competiția Asia Express, Drumul Împăraților.

Ne-a părut rău că nu mai stăm. Dar este corect. Pe de altă parte, când am văzut piatra roșie ne-am adus aminte de motivul pentru care am venit aici și anume să-mi câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea 3 săptămâni”, a mărturisit Connect-R despre experiența Asia Express, potrivit A1.ro.


loading...