ASIA EXPRESS 15 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE Antena 1. O nouă echipă a fost eliminată, se conturează CASTIGATOR ASIA EXPRES 2020

ASIA EXPRESS 15 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE Antena 1. Alex Abagiu și Radu Vlăduț formează ultima echipă eliminată din semifinala Asia Express. Ancora a fost roșie, iar drumul celor doi în competiție se încheie înainte de finală. Astfel, cele trei echipe care ajung în finala sezonului 3 Asia Express sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 19:32
ASIA EXPRESS 15 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE Antena 1. O nouă echipă a fost eliminată, se conturează CASTIGATOR ASIA EXPRES 2020

UPDATE: Bontea și Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea, echipele finaliste din Asia Express 3. Aveam deja o primă echipă finalistă, cea formată din Sorin Botea și Răzvan Fodor. „Reactoarele” au strâns cele mai multe monede în prima etapă a semifinalei și s-au calificat direct în finală. După o cursă pentru ultima șansă de coșmar, lor li se alătură Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

ASIA EXPRESS 15 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE Antena 1. Concurenţii sunt nevoiţi să se transforme azi în adevăraţi detectivi pentru a desluşi toate indiciile plasate de Gina pe Drumul Comorilor.

ASIA EXPRESS 15 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE Antena 1.

Aventura din Taichung, oraş în care se desfăşoară această cursă, îi va duce şi în locuri spectaculoase, aşa cum este Satul Curcubeu, una dintre principalele atracţii turistice ale Taiwanului.

Cine va reuşi să facă faţă acestei provocări şi ce culoare va avea ancora, telespectatorii vor descoperi în această seară.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020: Sorin Bontea şi Răzvan Fodor şi-au asigurat locul în finala Asia Express

„Asia Express”, sezonul 3, a fost din nou lider de audiență, după ce, marți seară, 14 aprilie, românii au fost cu ochii pe show. Ediția a marcat o premieră în istoria emisiunii. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Ediţia din „Asia Express”, sezonul 3, difuzatã marţi, 14 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de audienţă pe toate categoriile de public. Conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:26-23.48), o audiență medie de 13.1 puncte de rating și o cotă de piață de 34.1%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 6.6 puncte de rating și o cotă de piață de 17.4%.

Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 10,2 puncte de rating și 22 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 8.6 puncte de rating și 18.4% cota de piață.

În minutul de aur, înregistrat la 21.45, aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură aventura din Taiwan.