ASIA EXPRESS 17 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Dragonul salvează o echipă

ASIA EXPRESS 2020. Marţi seară, de la 20:00, vedetele vor spune pentru a cincea oară "ultima șansă" la Asia Express - Drumul Comorilor. Cursa menită să îi facă să demonstreze că merită să rămână în concurs se va desfășura într-un loc inedit, un peisaj deșertic al dunelor de nisip, însă temperaturile ridicate vor fi primul impediment al concurenților.

17 mart. 2020, 14:01
ASIA EXPRESS 17 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Dragonul salvează o echipă

UPDATE: „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16. Speak și Ștefania au fost cât pe ce să părăsească competiția. Cei doi s-au simțit sechestrați, în cea mai dubioasă întâmplare. Sorin Bontea a fost cât pe ce să leșine de râs. 

Speak și Ștefania au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, în cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 16 din „Asia Express”, sezonul 3. Ancora a fost verde, așa că nu au părăsit competiția.


ASIA EXPRESS 2020. Marți seară, de la 20:00, la Asia Express – Drumul Comorilor, cursa pentru ultima șansă se desfășoară în deșert. Ultimele două echipe ajunse la punctul de control în ediția de luni se vor califica automat, în vreme ce o a treia echipă se va alătura în urma sesiunii de votare.

ASIA EXPRESS 2020. „Acum începe măcelul! Când suntem mai puține echipe cresc și șansele de a fi votat”, susţin concurenţii. Strategiile vor lua contur, prieteniile vor pierde teren în fața spiritului competitiv, iar nervii se vor încinge într-o cursă ultimatum ce îi va testa din toate punctele de vedere.

Surpriză la Asia Express. Este vorba de Speak şi Ştefania: „Aici poţi pierde totul şi la o secundă”

ASIA EXPRESS 2020. Misiunile vor începe în deșert, lângă ocean, într-o zonă protejată prin lege, unică în Filipine, iar prima probă a serii va fi una de atenție și anduranță. Cele trei cupluri ce riscă eliminarea vor juca sudoku, dar nu cu cifre, ci cu fructe: „Ce e asta?! Error 407! M-a lovit în cap, ecran albastru, nu am înțeles absolut nimic!”. Mai exact, concurenții trebuie să refacă un panou cu fructe fără a dubla pozele identice pe liniile verticale sau orizontale, însă pentru a obține imaginile vor fi nevoiți să refacă un traseu prin deșert. Dacă panoul sudoku se află la baza dunelor, pentru a obține restul cartolinelor vedetele trebuie să le aducă din vârf cu ajutorul unui skateboard de nisip.

O nouă echipă la Asia Express: Florin Ristei şi Carmen Grebenişan! Ce s-a întâmplat în ediţia 14, sezonul 3

ASIA EXPRESS 2020. La finalul zilei, după o zi grea și istovitoare, ancora va vorbi din nou, iar ultima echipă ajunsă la punctul de control va risca eliminarea. Cum se va desfășura cursa ultimatum, care sunt cele trei echipe ce se vor lupta cot la cot pentru locul lor în joc, dar și ce verdict ascunde cufărul, vom afla diseară, de la 20:00, la ASIA EXPRESS.

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 16. Speak și Ștefania au fost cât pe ce să părăsească competiția. Cei doi s-au simțit sechestrați, în cea mai dubioasă întâmplare. Sorin Bontea a fost cât pe ce să leșine de râs.

RECOMANDARI

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să…

Ancora a fost verde! Speak și Ștefania rămân în „Asia Express”,…

Bontea, cât pe ce să leșine de râs, în „Asia Express”, sezonul…

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași din Filipine, în cea de-a 16-a ediție a emisiunii, dar au avut parte de mari surprize, când le-au cerut să îi cazeze.

 

Apoi, vedetele au votat pentru „Ultima Șansă” și s-a lăsat cu atacuri și supărări.

 
 
 

„Blondele sunt un pic prea relaxate. Cred că nu știu ce le așteaptă. Cu siguranță nu vor mai obține imunitatea. Voi face eu tot posibilul să nu o mai obțină. Dacă aș putea, aș vota ambele echipe – și Radu cu Abagiu, și blondele”, a spus Florin Ristei, înainte de a vota.

 
Spies In Disguise: Safe Gadgets (Spot)

Cele trei echipe intrate la Ultima Șansă au fost provocate să rezolve Sudoku, dar nu normal, ci cu fructe, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Adda s-a așezat în genunchi în fața unui bărbat, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16, ca să îl înduplece să îi ducă pe ea și pe soțul ei, Cătălin Rizea, la adresa următoarei misiuni, in cursa pentru „Ultima Șansă”.

Cele trei echipe aflate în cursa pentru Ultima Șansă, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, s-au întrecut nebunește, cu ajutorul unor localnici, și cu niște frunze după ei.

Concurenții aflați în cursa pentru Ultima Șansă, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să construiască cele mai simpatice „coșmelii” și să le ducă în dreptul unei biserici, în Filipine. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au certat.

Apoi, vedetele au reprodus imaginea cu nașterea lui Iisus Hristos, cu ajutorul unor localnici, în fața unei biserici.

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă in „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16, au fost provocați să caute tablouri într-un hotel celebru din Paoay, Filipine.

Chef Sorin Bontea a fost cât pe ce să leșine de râs, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă.

Speak și Ștefania au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, în cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 16 din „Asia Express”, sezonul 3. Ancora a fost verde, așa că nu au părăsit competiția.