O nouă echipă la Asia Express: Florin Ristei şi Carmen Grebenişan! Ce s-a întâmplat în ediţia 14, sezonul 3

De o nouă surpriză au avut parte concurenţii de la Asia Express, în ediţia 14, sezonul 3. Florin Ristei și Carmen Grebenișan au fost nevoiţi să se transforme în coechipieri, temporar.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 08:17
O nouă echipă la Asia Express: Florin Ristei şi Carmen Grebenişan! Ce s-a întâmplat în ediţia 14, sezonul 3

„Super, la fix! Dacă nu ne ucidem, e bine!”, a reacționat Florin Ristei, când a aflat că trebuie să formeze echipă cu nimeni alta decât Carmen Grebenișan.

De altfel, Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-au lansat într-un duel de replici acide, din primele clipe în care au fost nevoiți să formeze o echipă. Și-au stabilit niște reguli, de la început… Ca să nu se ucidă.

Citeşte şi: Cum arată Gina Pistol nemachiată. Vedeta are probleme cu tenul după ce s-a întors de la Asia Express FOTO

Florin Ristei a reușit să o scoată din minți pe Lia Bugnar

Concurenții s-au întrecut într-un joc de țesut papiote și agățat ștergare colorate diferit pe sârmă, dar nu oricum, ci într-o anumită ordine.

Mai târziu, vedetele s-au transformat în ospătari de ocazie pe „Drumul Comorilor”.  Florin Ristei a gătit pentru Carmen Grebenișan, după ce echipele au fost schimbate, pe „Drumul Comorilor”. Concurentei i s-a întors stomacul pe dos.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 14.

Citeşte şi: S-a aflat! Ce a făcut Smiley când Gina Pistol se afla la Asia Express

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au câştigat Asia Express?

Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan sunt una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Deşi mai este până la ultimul episod, în care se va afla cine sunt câştigătorii, fanii sunt curioşi în legătură cu acest aspect.

Recent, Carmen Grebenișan a postat o fotografie mai veche din Maldive, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva cele două blonde au câștigat Asia Express. „Bă, voi ați câștigat Asia Express cumva? Așa sper’ i-a spus un fan bloggeriței.

Ferindu-se să răspundă din cauza contractului de confidențialitate pe care l-a semnat, Carmen s-a rezumat la un răspuns jucăuș și plin de suspans. „Curiozitatea asta..‘, a răspuns ea, alături de un emoticon care râde în hohote.