ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020. Finală incredibilă la Asia Express, cine câştigă 30.000 de euro?

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. În această seară, telespectatorii vor afla care sunt cele două echipe care vor lupta pentru marea amuletă de 30.000 de Euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania au pornit într-o cursă plină de adrenalină având ca destinație Taipei 101, o clădire emblematică a Taiwanului. Adda și Cătălin nu au ţinut pasul şi au fost eliminaţi.

21 apr. 2020, 11:57
ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020. Finală incredibilă la Asia Express, cine câştigă 30.000 de euro?

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor,  Speak și Ștefania sunt echipele care se vor bate miercuri în marea finală.

Totuși, în ediția 35, Adda și Cătălin au fost urmăriți de ghinion și cutia de lemn a ascuns pentru ei o monedă roșie, lucru ce i-a făcut să părăsească Drumul Comorilor. Vestea i-a îndurerat pe toți, dar cei doi soți s-au declarat mulțumiți de realizările lor de la Asia Express. „Am descoperit că el e comoara mea, el e adevărata mea comoară de la Asia Express. Ce am realizat noi în concursul ăsta e un lucru mare. Și nu e ușor să ajungi unde am ajuns noi”, a mărturisit Adda.

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1.  Un moment cu adevărat special a fost atunci când cele trei echipe au primit șansa de-a transmite „rivalilor”, dar și persoanelor dragi, mesaje sincere, după tot amalgamul de sentimente trăite în sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Adda și Cătălin și-au făcut o frumoasă declarație de iubire și am aflat că cei doi își doresc o fetiță! „Asta a fost cea mai frumoasă misiunea pe care am avut-o de făcut. A fost o misiunea care ne-a luat o bucată din suflet și am trimis-o acasă”, a dezvăluit Cătălin, soțul Addei.

Momente emoționante au fost și pentru Speak și Ștefania, care au izbucnit în lacrimi de emoție atunci când au scris mesajele pentru părinții pe care nu i-au mai văzut de multe săptămâni.

Am aflat astfel și faptul că Speak are un frate cu care are o relație specială, iar experiența Asia Express l-a făcut să îi dovedească acestuia faptul că este capabil de multe!

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1. După ce au încercat să găsească cât mai multe grame de metal prețios în mina de aur, concurenții au dus „prada” la Gina Pistol, care le-a pregătit o nouă surpriză.

„Mi-ați adus ceva cadou de ziua mea?”, i-a întrebat Gina Pistol pe concurenții care și-au făcut apariția pe rând. „Mâine, dragii mei, este marea finală, ziua la care ne gândim de când am plecat. Țelul nostru a fost mereu Taipei. Cursa însă nu s-a încheiat încă. Mai am două cutii, dar nu vreau să ne gândim acum la ele. Ultima pereche ajunsă la mine își alege o cutie”

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania au pornit într-o cursă plină de adrenalină având ca destinație Taipei 101, o clădire emblematică a Taiwanului. O nouă misiune s-a desfăşurat, de data aceasta, într-o mină veche de aur!

„Uitați-vă la demonstrația pe care o face specialistul în aur, apoi intrați în tunel ca să găsiți două pietre. Asigurați-vă că scoateți pietre care conțin mult praf de aur, pentru că trebuie să obțineți cel puțin 5 grame de praf de aur, pe care trebuie să mi le aduceți mie în Jiufen. Aurarul o să vă dea plicul cu instrucțiuni după ce ați reușit să obțineți praful de aur. Succes”, a anunțat Gina Pistol, pentru noua misiune.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au privit cu atenție la cum lucrează meșterul aurar, și-au pus casca pe cap și au intrat în mină, pentru a căuta pietrele ce le-ar putea aduce o cantitate cât mai mare de aur!

Timpul este extrem de important, căci cine termină primul misiunea primește plicul Asia Express, deci își poate continua drumul către următoarea misiune! Nu a mai durat mult și a venit și echipa formată din Speak și Ștefania. În mod surprinzător, artistul a dezvăluit că noua misiune este pe placul lui și îi satisface din plin pasiunea pentru aventură!

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1. Drumul Comorilor se apropie de final. Concurenții din Asia Express sunt tot mai aproape de Taipei, destinația finală. Ediția de luni, 20 aprilie, a show-ului de la Antena 1 i-a adus din nou în fața unor misiuni greu de imaginat și i-a pus în ipostaze în care nu credeau să ajungă vreodată.

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1.

În această seară, telespectatorii vor afla care sunt cele două echipe care vor lupta pentru marea amuletă de 30.000 de Euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania pornesc într-o cursă plină de adrenalină având ca destinație Taipei 101, o clădire emblematică a Taiwanului.

Drumul le va fi însă presprat de misiuni. Una dintre ele va fi de a lansa lampioane dintr-un loc cunoscut în întreaga lume pentru asta. Mai mult, ei vor avea de lăsat mesaje pentru fiecare dintre celelalte echipe, lucru ce va stârni o mulțime de replici amuzante.

Care vor fi echipele finaliste, cât de greu va fi drumul până în Taipei, telespectatorii vor vedea în această seară la Antena 1,

ASIA EXPRESS 21 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Antena 1. Cum a fost ediţia de luni

După ce au căutat ore în șir cazare, cele trei echipe au avut de înfruntat specialități taiwaneze ca stinky tofu și de sortat crabi în funcție de sex. Fiind ultima etapă a competiției, Gina a schimbat un pic regulile.

La plecare în ultima cursă înainte de finală, pe pupitru au apărut 3 cutii. La finalul fiecărei misiuni, echipa care ajunge ultima primește câte o cutie. Două dintre ele ascund monede galbene, iar una ascunde o monedă roșie care va duce la eliminare. 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

Cea de-a doua ediţie a etapei finale Asia Express – Drumul Comorilor, difuzatã luni, 20 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a doborât recordul de audienţă, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul ratingului, în rândul publicului comercial, precum şi în mediul urban, acolo unde a înregistrat un nou record şi la nivelul cotei de piaţã.

Așadar, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:23-23:27), un nou record la nivelul ratingului – 14.5 puncte şi o cotă de piață de 37.7%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 5.1 puncte de rating și o cotă de piață de doar 13.2%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un record la nivelul ratingului – 11.5 puncte, precum şi la cel al cotei de piaţã – 24.4%.

Poziţia secundã a fost ocupatã tot de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra doar 4.7 puncte de rating şi 10% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 10.6 puncte de rating și 21.9 cota de piață, în vreme ce poziţia secundã în clasament era ocupatã de Kanal D cu 6.5 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţã, iar Pro TV ocupa abia locul al treilea, cu 5.5 puncte de rating şi 11.3% cota de piaţã.

În minutul de aur, înregistrat la 22:55, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură aventurile celor 3 echipe în Taiwan.