CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Filmările pentru Asia Express 2020 s-au încheiat de ceva vreme, iar toți concurenții s-au întors acasă. Întrebarea de pe buzele tuturor este: CINE a câștigat Asia Express 3?

21 apr. 2020, 10:19
CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

UPDATE: După zeci de ediții spectaculoase, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro!


CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. După 12 săptămâni petrecute în Filipine și Taiwan, unde au întâmpinat bariere de limbaj și comunicare și au fost nevoiți să trăiască cu un euro pe zi, o singură echipă a reușit să câștige marea finală și premiul de 30.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020: Povestea de iubire dintre Speak şi Ştefania. Cum s-a cunoscut cuplul care urmează să se căsătorească 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu


Marea finală Asia Express bate la ușă, așa că telespectatorii mai au foarte puțin până când vor afla dacă favoriții lor au câștigat sau nu competiția. Cum și până acum au existat speculații cu privire la câștigători, acum, potrivit unor surse din Antenă, cei care ar urma să pună mâna pe marele premiu sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020. Oase a dat din casă: „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat”

Surpriză sau nu pentru fanii Asia Express! Potrivit unor surse din Antenă, marii câștigători sunt nimeni alții decât Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, cei care au fost de la început pe placul fanilor show-ului. Au cerșit mâncare, au rugat localnicii să îi găzduiască și au făcut autostopul. Au trecut prin provocări dificile și au mâncat lucruri pe care nu credeau că le vor gusta vreodată. Totul pentru a merge cât mai departe în competiție, pentru a ajunge în finală. Și au reușit! Au mâncat balut, ouă eclozate vechi de 1000 de ani, au prins porci pe care i-au cărat câțiva kilometri, au căutat monede prin bălegar, au făcut eforturi imense pentru a câștiga. Și în același timp nu și-au pierdut simțul umorului. S-au distrat la fiecare pas și au rămas aceeași Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, mereu cu zâmbetul pe buze, ce au cucerit publicul.

Răzvan Fodor a recunoscut că ar spune din nou DA în cazul în care ar fi întrebat dacă dorește să mai participe la ”Asia Express”. Chiar dacă a fost foarte grea provocarea, Fodor a apreciat toate probele și se consideră mult mai puternic după participare.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cel mai bine păzit secret. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro?

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo.”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

ASIA EXPRESS. Ce s-a întâmplat la ultima ediţie

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 34, difuzată pe 20 aprilie 2020. Concurenții rămași în competiție, pe „Drumul Comorilor”, au avut parte de cel mai mare chin de până acum. Au fost provocați să mănânce stinky tofu! S-a lăsat cu certuri! Adda și Cătălin Rizea au blocat un psiholog.

Ștefania a făcut o criză de nervi, în ediția „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie. Speak a reușit să o supere, fără să se prindă imediat de ce.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020: Sorin Bontea şi Răzvan Fodor şi-au asigurat locul în finala Asia Express

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus de-o ceartă, în Parcul Cihu, acolo unde au fost provocați să găsească piese ale unui indiciu prețios, în multitudinea de statui ale primului preşedinte al Taiwanului.

„Nu poate să îmi dea dreptate! Nu poate! E prea bine pe corp ca să poată face asta! Inteligența lui emoțională nu-l lasă!”, a spus chef Sorin Bontea.

Apoi, chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au avut parte de o experiență de necrezut. Au dat de oameni pe care nu îi vor uita vreodată! „Eu nu știu dacă ei se prind că trăiesc pe Pământul ăsta!” ,a spus Răzvan Fodor.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cum au fost surprinşi doi concurenţi la venirea în ţară

Mai târziu, concurenții rămași în competiția „Asia Express”, sezonul 3, au avut parte de cel mai mare chin de până acum! Au fost provocați să mănânce stinky tofu.

Cătălin Rizea și-a pierdut răbdarea cu soția lui, Adda, înainte de a ajunge să separe crabi, în funcție sexul lor. Apoi, Adda și Cătălin Rizea au blocat un psiholog, în Taiwan, după ce l-au cunoscut, chiar în locuința lui. Cântăreața a găsit și un pian, la care a cântat, cât să se „răcorească”.