ASIA EXPRESS 24 MARTIE 2019. Oase este lovit de un tuk tuk şi este accidentat grav: „M-a călcat!”

A șaptea etapă Asia Express - Drumul Elefantului a testat nervii și limitele vedetelor rămase în cel mai dur reality-show. 

24 mart. 2019, 20:11
ASIA EXPRESS 24 MARTIE 2019. Oase este lovit de un tuk tuk şi este accidentat grav: „M-a călcat!”

ASIA EXPRESS 24 MARTIE 2019. Paul Ipate are probleme medicale ce nu i-au mai permis că continue competiție.

Cei doi au plecat spre casă brusc, pentru că medicul i-a spus lui Paul Ipate că, oricum ar merge, cu rucsac sau fără, problemele sale se vor agrava. Actorul a suferit o operație la spate, dar a intrat în competiție plin de încredere.

Jojo și Paul au rămas cu amintiri dintre cele mai frumoase, au cunoscut oameni minunați care au făcut totul ca ei să se simtă bine, de la bărbatul ce le-a luat mâncare de la magazin pe datorie, până la familia ce și-a pus fetița să doarmă pe jos pentru ca ei să doarmă în pat, spunându-le că mai au o cameră (cei doi și-au dat seama la timp și fetița nu a dormit pe jos).


ASIA EXPRESS 24 MARTIE 2019. Deși au trecut de jumătatea traseului, aventura nu se oprește aici, iar concurenții vor fi nevoiți să depășească nenumărate încercări în drumul lor către Mumbai, punctul final al competiției. Diseară, Oase, coechipierul lui CRBL, va trece prin momente cumplite în urma unei accidentări la picior: „Când am încercat să îndrept laba piciorului aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După mi-am dat seama că m-am lovit și la cap”. 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2019. Cine a mai rămas în cursă, eliminarea care a dat totul peste cap

Chiar în timpul unei probe, Oase se va prăbuși la pământ, având nevoie de îngrijiri medicale și transport urgent către spital, iar soarta lui CRBL în cursă va rămâne sub semnul întrebării:  ”Drumul meu spre casă începe să se întrevadă ”, va mărturisi acesta îngrijorat. Care va fi soarta lor în competiție, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, pe Antena 1.

Divinitatea are un rol însemnat într-un loc atât de mistic cum este India. Ceea ce părea o cauză pierdută se transformă într-un final de misiune perfect. Deși părea că nu mai are nicio șansă, CRBL intră în posesia amuletei mult dorită.

Alături de Andrei Ștefănescu, concurentul reușește să ajungă la desitnație și să afle cu maximă surprindere că a reușit să câștige amuleta. Bucurie mare, dar și gândul la partenerul său de suferință, care se află în spital.

Cei doi câștigă amuleta și îi dedică victoria lui Oase, care se află în suferință, departe de locul în care s-a înregistrat succesul.