Asia Express 27 septembrie 2021. Ce echipă a câştigat imunitatea: „Răsturnare totală de situaţie”

Asia Express 27 septembrie 2021. Concurenţii s-au luptat şi în această săptămână să câştige imunitatea, iar la finalul zilei, toată lumea a avut parte de o surpriză. Irina Fodor a așteptat echipele și le-a oferit imunitatea celor care au ajuns primii la ea.

28 sept. 2021, 08:26
Asia Express 27 septembrie 2021. Ce echipă a câştigat imunitatea: „Răsturnare totală de situaţie”
Asia Express 27 septembrie 2021

Asia Express 27 septembrie 2021. În ediția a șaptea, concurneții au avut de mânuit farfurii și ceșcuțe într-o fabrică și de făcut autostopul într-o zi de duminică în pandemie, când oamenii și mașinile circulau extrem de rar.

La un moment dat, Irina Fodor a decis să le vină în ajutor concurenților care nu găseau mașini din cauza situației pandemice și le-a oferit mașinile de producție pentru a călători pe o distanță dată.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

Asia Express 27 septembrie 2021. Ultima probă din cursă, cea decisivă, a fost aceea de a restaura o farfurie spartă, atașând cioburile ca într-un puzzle, folosind lipici. Concurenții au dus farfuriile restaurate în fața Irinei Fodor.

Apoi cu farfuria din ceramică, echipele au mers pe jos până la templul lui Zeus. „Aoleu, Zeus, ce bine că ai murit, că dacă erai viu te omoram eu”, a spus Adriana Trandafir, ostenită de drum.

Primii care au terminat cursa sunt scutiți de următoarele misiuni, primesc condiții de lux pentru odihnă și relaxare și scapă de stresul posibilității intrării la cursa pentru ultima șansă. Cei care au ajuns în fața Irinei Fodor au fost Connect-R și Shift, iar bucuria la auzul veștii că au obținut imunitatea a fost imensă.

Asia Express 27 septembrie 2021. „Imunitatea asta frumoasă, cu hotel, cu piscină, cu mașină, cu 100 de euro, cu odihnă mai ales. Pe locul 3 au ajuns Lidia și Estera. Pe locul 5 Cuza și Emi. Alexandra și Anca a trecut pe locul 6. Pe locul 4 sunt Lorelei și Zarug.

Pe ultimul loc astăzi, nu știu cum s-a întâmplat, pentru că de obicei erau primele la mine Adriana și Maria Speranța. Eliza și Natanticu au fost a opta pereche. Patrizia și Franci pe 7. Relu și Shfit au luat imunitatea”, a spus Irina Fodor, potrivit A1.ro.

Răsturnare totală de situație”, a descris Lidia Buble câștigul echipei Connect-R și Shift.

Îi mulțumim lui Mihai Petre pentru că este motorul nostru”, a pus Connect-R, despre colegul său care a ajuns la Irina pe locul 2.