Autostop de pomină la Asia Express. Concurenții au călătorit cu o mașină mortuară: „Noi am coborât și la 10 minute a urcat un mort!”

Asia Express a oferit o nouă provocare concurenților, iar Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost nevoite să circule prin Iordania cu o mașină mortură.

09 nov. 2021, 17:29
Autostop de pomină la Asia Express. Concurenții au călătorit cu o mașină mortuară: „Noi am coborât și la 10 minute a urcat un mort!”

Asia Express i-a luat din nou prin surprindere pe concurenți care au fost nevoiți să se confrunte cu situații extrem de neprevăzute.

În cadrul concursului, echipele au fost nevoite să facă autostopul pe Drumul Împăraților, iar echipa Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au văzut nevoite să circule cu o mașină mortuară. Inițial ele au considerat că este vorba despre o ambulanță, ulterior și-au dat seama că se află într-o mașină mortuară.

Patrizia Paglieri și fiul ei, prima reacție după ce au fost eliminați de la Asia Express: „În viață trebuie să ne cunoaștem limitele”
Adriana Trandafir și Maia Speranța s-au distrat copios când au relizat în ce fel de autovehicul au nimerit, însă au apreciat că șoferul le-a luat fără prea multe ezitări. Cele două concurente au izbucnit în râs când au realizat că mașina în care circulau se trenportă și persoane decedate.

„La un moment dat a oprit o mașină foarte ciudată așa, foarte veche, ambulanță …. cu luminile pornite. Noi am spus unde mergem și el a spus ”Poftiți, urcați!”. N-a avut nicio problemă. În spate, totul curat, aranjat, exact ca în ambulanță, și la un moment dat ne-am dat seama că mașina nu era o ambulanță, ci era mașina de la morgă. Noi am coborât și la 10 minute a urcat un mort”, a povestit Adriana Trandafir, râzând cu lacrimi.

ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Echipele care s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania

ASIA EXPRESS 8 NOIEMBRIE 2021. Cursa de  luni seara a fost una plină de surprize și situații imprevizibile, motiv pentru care echipele au ajuns la destinația finală pe întuneric. Și căutarea Irinei Fodor a jucat un rol foarte important în clasamentul final.

Concurenții au admirat peisajele fascinante de la Cetatea Petra și au trecut prin probe dificile. Traseul solicitant și tensiunile și-au spus cuvântul în rândul vedetelor care și-au dorit să ajungă primele la Irina Fodor pentru a se califica la cel de-al doilea Joc de Amuletă.

Trei echipe au intrat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Iordania, care le pune la dispoziție câteva avantaje foarte importante. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns pe primul loc la Irina Fodor. „Nu îmi vine să cred.”, a spus Cosmin Natanticu.

Elwira și Mihai Petre s-au calificat la cursa pentru amuletă pe locul doi. Concurenta i-a sărit în brațele soțului ei de fericire: „Pentru asta am tras cel mai mult din tot concursul. Nu plâng că mi se strică machiajul”

Irina Fodor a început cu stângul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii au desființat-o: „Lipsită de empatie şi teatrală”

Lidia și Estera Buble au ajuns pe locul trei și vor lupa împotriva celor mai hotărâte echipe de pe Drumul Împăraților.

„Echipele calificate la jocul de mâine vor avea parte de un avantaj care în această cursă va fi unul substanțial. Ăsta era momentul să vă grăbiți. (…) Sunteți a treia echipă care s-a calificat la Jocul de Amuletă. Primele trei echipe intră în joc”, le-a spus Irina Fodor surorilor Buble.

 


loading...
Partenerii noștri