Patrizia Paglieri și fiul ei, prima reacție după ce au fost eliminați de la Asia Express: „În viață trebuie să ne cunoaștem limitele”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au fost eliminați de la Asia Express, ieri seară, iar cei doi foști concurenți au transmis un mesaj fanilor pe rețelele de socializare.

04 nov. 2021, 10:37
Patrizia Paglieri și fiul ei, prima reacție după ce au fost eliminați de la Asia Express: „În viață trebuie să ne cunoaștem limitele”

Asia Express  va continua fără echipa Patrizia Paglieri și Francesco, fiul ei. Cei doi au fost eliminați seara trecută, după ce în cursa pentru ultima șansă au au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Din păcate, aceștia nu au putut să meargă mai departe în competiție căci diamantul a fost roșu, iar cei doi concurenți au plecat acasă, dar foarte fericiți că au reușit să ajungă până în acest punct.

Patrizia Paglieri le-a transmis fanilor de pe Instagram că le mulțumește tuturor pentru toată susținerea și că a fost cea mai tare experiență din viața sa alături de fiul ei, Francy.

”Grazie,vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lânga Francy. Grazie!!!”, a scris Patrizia Paglieri pe contul său de socializare.

Elwira şi Mihai Petre de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro

Francesco, fiul ei, a postat de asemenea un mesaj pe contul personal de socializare unde le-a transmis tuturor că le mulțumește tuturor că le-au fost alături în competiție și că fiecare persoană trebuie să-și cunoască limitele, iar atunci când știu că nu mai pot, să accepte acest lucru și să meargă mai departe pe alt drum.

”În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia express limitele sunt în echipă și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viata mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris Francesco Paglieri pe Instagram.

Asia Express. Echipa salvată de la eliminare. Diamantul a fost verde: „Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng”

Echipa salvată de la eliminare, la Asia Express. Irina Fodor a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură, în momentul în care cele trei echipe propuse spre eliminare au ajuns la ea.

După ce a anunțat că primii care se salvează sunt soții Petre, urmați de cei doi prieteni Emi și Cuza, a venit și cel mai emoționant moment. Culoarea diamantului a decis dacă cea de-a treia echipă, formată din Eliza și Cosmin, vor mai avea o șansă în emisiune.

Prezentatoarea a anunțat faptul că ultima echipă din clasament se salvează, căci culoarea diamnatului este verde.

Asia Express 20 octombrie 2021. Echipa care părăseşte competiţia: „Diamantul este roşu”

Supărat pe colegi, pentru că l-au votat, Natanticu nu a dorit să se exteriorizeze, însă şi-a exprimat părerea sinceră despre restul concurenţilor.

”Mi-am mușcat din buze ca să nu plâng. Nu voiam să le dau satisfacție celorlalte echipe. Cum să aplauzi când tu m-ai trimis. Nu există nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi.

Mai puțin Patrizia și Francy, n-au aplaudat, și-au asumat și mi-a plăcut asta. Dar celelalte… de ce aplaudă?

Probabil că au avut reacția corectă în interior, dar la exterior au arătat că se bucură, pe naiba. Și eu dacă aș fi fost pe margine și o echipă puternică ar fi primit piatra verde, m-aș fi ofticat”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu, după ce Irina Fodor a anunțat că el și Eliza nu părăsesc competiția, potrivit A1.ro.

După verdictul dat de Irina Fodor și Adriana Trandafir a avut un comentariu de făcut: ”Mă bucur că s-au salvat, nu voiam să aduc cuiva piatra roșie, să cadă sabia pe tura noastră. Mi-am dorit din tot sufletul ca piatra să nu fie roșie, aducătoare de tristețe”.