ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Câştigători SURPRIZĂ! Când se difuzează MAREA FINALĂ

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Miercuri, de la ora 20:30, are loc marea finală ASIA EXPRESS SEZONUL 3 la Antena 1. Conform unor surse, cei care ar reuși să ajungă primii la Gina Pistol, după o cursă nebună, ar fi Răzvan Fodor și Sorin Bontea, cea mai iubită echipă de către public din ASIA EXPRESS SEZONUL 3.  

22 apr. 2020, 11:05
ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Câştigători SURPRIZĂ! Când se difuzează MAREA FINALĂ

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Sunt mai bine de două luni de când a început difuzarea celei de-a treia ediție a emisiunii „Asia Express”, difuzată de Antena 1, de luni până miercuri, de la ora 20:30. Emisinea s-a filmat în Filipine și Taiwan și a înregistrat audiențe record, fiind cel mai urmărit show de televiziune.

FINALA ASIA EXPRESS LIVE VIDEO AICI

ASIA EXPRESS SEZONUL 3. Finală incredibilă la Asia Express, cine câştigă 30.000 de euro?

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Nouă cupluri au pornit în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, iar în prezent au mai rămas doar două echipe, odată cu eliminarea Addei și a lui Cătălin Rizea, și anume, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, dar și Speak și Ștefania.  Drumul comorilor a ajuns la final și a fost o experiență de neuitat pentru toate echipele care au participat la emisiune. Extrem de competivi, Speak și Ștefania au pierdut marele premiu în fața băieților.

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3.  Marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și au dovedit că norocul a fost de partea lor. Deși au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să facă față cu brio acestei competiții. Din fața televizorului totul pare simplu, însă condițiile în care au fost puși concurenții sunt foarte grele și nu oricine ar suporta să fie pus în asemenea ipostaze.

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Miercuri se joacă marea finală la Antena 1. Conform unor surse bine informate, Răzvan Fodor și Sorin Bontea ar fi marii câştigători de la ASIA EXPRESS SEZONUL 3.

ASIA EXPRESS LIVE STREAM VIDEO ONLINE SEZONUL 3. Gina Pistol este cea mai bine plătită vedetă de la ASIA EXPRESS SEZONUL 3, cu un salariu de 15.000 euro pe sezon. În ce privește concurenții, cel mai mare onorariu l-ar avea Sorin Bontea, cu 1.000 euro pe etapă, care dureză aproximativ patru zile. Același onorariu l-ar fi încasat însă și Alex Velea, doar că acestea a fost al doilea concurent care a părăsit ASIA EXPRESS SEZONUL 3.