ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021. Echipele au parte de o surpriză

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021. Aventura continuă cu echipele separate, iar presiunea competiției de unul singur își va spune cuvântul în cea de-a noua etapă a concursului. Unii vor fi avantajați datorită succesului coechipierilor în jocurile din Amman, alții vor primi noi instrucțiuni.

14 nov. 2021, 20:17
ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021. Echipele au parte de o surpriză
Echipele au parte de o surpriză

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021. Pentru Cuza, Eliza, Adriana, Elwira și Estera, cei cinci concurenți rămași alături de Irina Fodor în Amman, seara de duminică va începe cu multe emoții, căci evoluția lor în jocuri le va influența destinul partenerilor din cursă: ”A fost o presiune permanentă, pentru că știam că ce facem noi în jocuri îi poate ajuta sau îi poate încurca pe ei”.

Emi, Cosmin, Mihai, Lidia și Maria Speranța sunt cei cinci concurenți care pornesc din nou pe traseu, însă misiunile pe care le vor avea de îndeplinit nu vor fi lipsite de provocări.

Citeşte şi: Mihai Petre a câştigat Asia Express? Prima reacţie a dansatorului: „Sunt interesante speculaţiile”

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 14 noiembrie 2021

Una dintre misiunile serii de duminică îi va aduce pe concurenți într-o școală iordaniană, acolo unde vedetele le vor preda elevilor lecții despre istoria și geografia României.

După aproape două zile de luptat separat pe Drumul Împăraților, cel mai emoționant moment al etapei va fi cel al reîntâlnirii coechipierilor în Amman: ”De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, va spune Mihai Petre.

Clasamentul final al etapei va ține cont de nestematele pe care au reușit echipele să le adune până în acest moment, iar numărul lor se va dovedi decisiv, potrivit A1.ro.

Patrizia Paglieri, după eliminarea de la Asia Express: „Am stat o zi pe perfuzii”

Patrizia Paglieri a vorbit despre eliminarea de la Asia Express, după ce fanii i-au reproșat că a părăsit emisiunea. Cei doi au pierdut la cursa pentru Ultima Șansă în Georgia, cea de-a doua destinație de pe Drumul Împăraților.

Invitată, alături de fiul ei, la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Patrizia a vorbit deschis despre ultima experiență din emisiune, când starea de sănătate nu a fost tocmai bună din cauza oboselii și a căldurii.

Toată lumea mi-a scris că din vina mea a ieșit Francesco. Cu o zi înainte mi-a fost foarte rău. Doar că nu s-a văzut pe cameră, iar lumea nu știe. Mie mi-a fost foarte, foarte rău. A venit doctorul, am stat o zi pe perfuzii”, și-a amintit fosta concurentă.