Mihai Petre a câştigat Asia Express? Prima reacţie a dansatorului: „Sunt interesante speculaţiile”

Mihai Petre a câştigat Asia Express? Dansatorul şi soţia lui, Elwira, formează una dintre echipele din cadrul show-ului de la Antena 1. Cei doi s-au descurcat foarte bine până acum, iar zilele trecute s-a scris că ei ar fi marii câştigători.

30 sept. 2021, 14:50
Mihai Petre a câştigat Asia Express? Prima reacţie a dansatorului: „Sunt interesante speculaţiile”
Mihai Petre a câştigat Asia Express?

Mihai Petre a câştigat Asia Express? Întrebat dacă echipa lor a câștigat și dacă zvonurile sunt adevărate, Mihai Petre nu a dat un răspuns concret, dat fiind faptul că, prin contract, nu are voie să dezvăluie detalii despre emisiunile nedifuzate.

Citeşte şi: Mihai Petre s-a reprofilat după ce a fost înlocuit la „Românii au talent”

Mihai Petre a câştigat Asia Express?

Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip.

Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun„, a declarat Mihai Petre pentru fanatik.ro.

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express

După revenirea în țară, Mihai Petre şi soţia lui au povestit cum au trăit experiențele din aventura vieții lor. Celebrul dansator a mărturisit că realitatea l-a lovit, în Asia. Cel mai greu le-a fost să găsească transport și cazare, iar situaţia a fost îngreunată de situaţia pandemică în care ne aflăm.

Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă, ci dintr-o ‘mare mizerie, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a spus Mihai Petre pentru a1.ro.


loading...
Partenerii noștri