Asia Express. Răzvan Fodor, declaraţie surprinzătoare făcută lui Nico: „Am fost îndrăgostit de tine”. Cum a reacţionat artista

Nico şi fiica ei, Alexandra, au părăsit competiţia Asia Express, fiind prima echipă care a dat startul eliminării. Când s-a anunţat că cele două vor pleca acasă, şi-au luat rămas bun de la celelalte echipe, iar Răzvan Fodor a aruncat bomba.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 16:02

I-a mărturisit lui Nico că a fost îndrăgostită de ea. „Nu știu dacă ajută la ceva asta acum, dar vreau să știi că în urmă cu 20 de ani am fost îndrăgostit de tine’, i-a spus Răzvan Fodor. Reacția lui Nico nu s-a lăsat mult așteptată: „Și eu te-am plăcut”.

La auzul declarațiilor, a reacționat și Alexandra: Te vede tati! și s-au auzit hohote de râs.Eram un puștan pe atunci, a mai completat Fodor.

Citeşte şi: Adda a cedat! Criză de nervi şi înjurături la Asia Express: „Mă duc acasă să cânt”

Alex Velea, în lacrimi la Asia Express

Pentru prima dată de când au ajuns la Asia Express, echipele au avut de îndeplinit cea mai emoţionantă probă. Alex Velea şi Mario Fresh au trebuit să ajute o familie de oameni sărmani în ultima probă în cursa pentru ultima şansă.

Ce doi cântăreţi au ajuns în casa unei bătrâne care suferise de o operaţie pe cord, iar povestea sfâşietoare prezentată de fiica acesteia i-au umplut ochii de lacrimi artistului. 

A dat o femeie o perdea la o parte, ca la o cămară în care ținem gemul – acolo era un om. Bătrâna avea mâna în ghips. Privirea îi era încețoșată. Nici un animal nu poate trăi așa. Era un fel de coteț. Noi empatizăm foarte ușor cu cei din jur și cu cei care suferă, a spus Alex Velea.

Alex Velea şi Mario Fresh au asamblat un scaun cu rotile pentru bătrână și i-au cântat acesteia și fiicei ei, pentru a-i oferi un moment de bucurie.

Am învățat o lecție de viață – să apreciem mai mult ce avem, a mai spus Alex Velea.

Înainte de asta, Alex Velea și Mario Fresh au ajuns să ajute la teme un băiețel la teme, pentru că în familia lui, copilul nu are de la cine să primească ajutor la lecțiile lui.

„N-am văzut în viața mea de când m-a făcut mama așa ceva. Alea, de fapt, nu sunt condiții. Doar supraviețuiesc. Nu știu cum au puterea să zâmbească. Nici nu știam ce să le spun”, a spus Alex Velea.

Mi-am adus aminte de copiii mei. M-am gândit ce norocoși sunt că s-au născut într-o familie așa. Ne-am dori ca viitorul lor să fie unul frumos. M-am bucurat că ne-am născut în altă parte a lumii și că Dumnezeu ne-a oferit ce ne-a oferit. A fost cea mai grea, cea mai emoționantă misiune de la Asia Express de până acum. Cea care m-a dărâmat sufletește. N-am putut să fac mai mult de atât. Cu o floare nu se poate face primăvară. Atât am putut noi să facem, a mai spus Alex Velea.


loading...